Quantcast
Till salu inom

"bulbul fågel säljes"

Laholm
Igår

Äggkläckningsmaskin maskin

1 600 kr
ABC-Annons.se
Håbo
Igår

Vita duvor till livets olik...

1 000 kr
ABC-Annons.se
Sandviken
Igår

Fågelbur

450 kr
ABC-Annons.se
Sandviken
Igår

Ny större Fågelbur!

2 000 kr
ABC-Annons.se
Malmö
Igår

Tröttnat på din pippi?

ABC-Annons.se
Butik Ulricehamn
Igår

T-shirt med djurmotiv

189 kr
ABC-Annons.se
Idag

Irakisk Bulbul

2 800 kr
Blocket.se
Västerås
Idag

Bulbul

5 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Fåglar  ·  Kista

Fågel bulbul fina och riktigt tama

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
HEJ jag har ett par bulbul en hane och en hona de är riktigt tama båda två jätte kärleksfulla och sjungar otroligt fint båda två men mest hanen självklart de älskar när man klapar de och de är hela tiden på människor ägaren föra mej har till och med släppt ut de men jag har aldrig vågat chansa. OBS,,,priset går ej diskutera mejla ej tittar aldrig undrar ni nåt ring bara tveka inte
5 000 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Södertälje

Äkta kanariefåglar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
hej nu ska jag sälja mina kanariefågel pga köp av en Bulbul. hanarna sjunger väldigt vackert och honorna ger två ljud,Fåglarna är inte sjuka alls dom flyger och sjunger och bajsar som dom ska.och dom är redo för att para sig.. FÅGLAR. -ÄKTA WATERSLAGER RINGAD FÖDD 09 -ORANGE RÖD HONA 1,5 ÅR -TVÅ ÄKTA TIMBRADOR 1,3ÅR PRIS FÖR TVÅ TIMBRADO 1300 MED BUR 1500. PRIS FÖR SJÄLVA WATERSLAGER 600. OCH HONAN 300.BÅDA MED BUR 1200 ENDAST SERIÖSA KÖPARE!! MER BILDER KAN MEILAS!.
300 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Upplands-Väsby

Kanariefåglar i olika färger

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Kanariefåglar säljer p.g.a tid o platsbrist de är friska o fina priset är från 250 kr st men om man vill köpa fler eller alle so jag kan ger ett bra paket pris . Finns hanar o honor eller ungar av olika ras o åldrar med tofs eller utan . Har tama bulbul också . Har även stor eller liten burar till salu om nån önskar comvic kompis 0735832326
0 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Södertälje

Bulbul jätte tam

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
hej nu ska jag sälja min vackra och tama bulbul som är 1år månader ,han sjunger alltid på kvällen morgonen alltid.han är frisk äter bajsar vanligt inte sjuk är alltid på bra humör gillar att flyga i huset.ring för mer info. SÄLJER DEN PGA ATT HELA FAMILJEN JOBBAR OCH INGEN TAR HAND OM DEN BRA. OCH JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT HAN KOMMER TILL BRA HEM SOM KAN TA HAND OM HONOM.
3 000 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Stockholm

Kanari fåglar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
hej! jag vill sälja mina kanari fåglar de sjunger mycket bra och är friska. jag har ett par. de oranaga paret kostar 1300kr med bur. den enskilda fågeln är en hane och sjunger mycker fint den kostar med bur 600 kr utan bur 450 kr vi har andra fåglar också en vit bulbul ring mig snälla för mer info.om du är intresserade du är välkomen att ringa mig och du kan komma och titta på de men till seriösa köpare. och anvars fulla mäniskor. För mer info ring mig.
0 kr
Blocket.se