Quantcast
Till salu inom: ”

miniatyr bullterrier omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej vi är en hundvan familj men två små barn som önskar oss en fransk bulldog eller miniatyrbullterrier då vi tyvärr förlorat vår hund hastigt :-( Vi blir gärna fodervärdar eller köper en omplacerings hund eller liknande, då vi inte har tid att genomgå ett valpstadie just nu pga arbete. Båda barnen är uppväxta med hund och vi har även katter i huset. Jag kan garantera hunden ett kärleksfullt hem med långa promenader och mysiga stunder i soffan. Jag berättat självklart mer om oss vid ett samtal och har gärna nära kontakt med dig om så önskas. Hör gärna av dig!! (engelsk bulldog, mastiff och mops kan också vara av intresse)
Nu har äntligen vår lilla kennel av Engelska miniatyr bullterrier fått tillökning. Det blev 1 hane och 5 tikar. Födda 2013-12-23 ENDAST 1 hane och 2 tikar kvar. ' Hanen: Bullibompas Greg Sans, SKK Reg nr: S63743/2009 Tik :Trolldogs Genesis, SKK Reg nr : SE41576/2012 (fina meriter från Ungern). Alla valpar har väldigt fint lynne och mycket bra linjer med fina stamtavlor. Säljes tidigast efter 8-10 veckor då dom är Registrerade i SKK, vaccinerade, avmaskade, vet besiktigade, BAER testade, PLL testade och chipmärkta. Våra krav är att valparna kommer till bra hem där det finns stort intresse för hunden och dess behov. För vidare intresse och information kan ni gärna ringa för att få svar på era frågor. Så hör av er! MVH/Stefan o Julia
Hej! Vi har en renrasig Miniatyr Bullterrier valp till salu. Ayo som han heter är född 2014-09-06, pll clear. Vi avlar enligt SKK och rasklubbens regler. Vid leverans (tidigast: 2014-11-01) är han: - flera gånger avmaskade - vaccinerad - dolda fel försäkrad - registerad i SKK (stamtavla medföljer) - hälsoundersökt (intyg följer med) Om du vill veta mer om Ayo och oss är du välkommen att kontakta oss via telefon, mejl eller att du titta på våran hemsidan. www.framgang.eu Hälsningar Stefanie och Bernd
Hej! Vi har en miniatyr bullterrier tik som söker ett nytt hem pga ändrade familjen förhållande. Deliah är 3 år, van med små barn, andra hundar och katt. Hon är vaccinerad, avmaskad, registrerad på SKK och säljes med veterinärintyg (inte äldre än 7 dagar). Vi söker ett nytt hem där hon helst ska va utan andra hundar och barn. Är ni intresserade så får ni gärna kontakta oss via mejl eller telefon och berättar lite mera om er och vi berättar mer om henne...... Det viktigaste för oss är att hon få ett jätte bra hem!
Hej! Vi har en Miniatyr Bullterrier hane på 1,5 år som söker ett nytt hem. Tim är en jätte pigg och glad pojke. Han är uppväxt med andra hundar, katt och små barn. Mycket social och trevlig kille..... Han är bara 35 cm och full hälsotestad (hjärta, njurar, patella, baer och hud). Han visar inga allergier eller hälsoproblem. Tim kommer att säljas enligt SKK:s regler. Om ni vill veta mera om våran älskling och lära känna Tim är ni välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon. Flera bilder finns på våran hemsida under nyheter: www.framgang.eu Våran kennel är registrerad på SKK + FCI, vi är godkänd från Länsstyrelsen och är medlem i SKK och i Svenska Bullterrierklubben.