Quantcast
Till salu inom: ”

falska chanel väskor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lv väska

Stockholm
Väskor

Stockholm
Fin axelväska

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Hade nu tänkt sälja min svarta Chanel väska i lammskinn, guldiga detaljer, doubelflap med borgundi färg invändigt. BILDERNA ÄR MINA EGNA, ALLTSÅ VÄSKAN PÅ BILDERNA SOM SÄLJS. Väskan har jag fått som gåva men vet att den är inköpt under sommaren 2011 i London. Jag har alltså själv inte kvar något kvitto eller dylikt intyg, men det som följer med förutom väskan är dustbag och id- kort. Eftersom väskan vart en gåva har jag själv inte tänkt vidare på priset men maila ett rimligt bud (läs inga skambud) så kan vi säkert komma överens! Önskas det fler bilder är det bara att höra av sig så löser jag det :) Madeline
Chanel Väska 2.55 Jumbo väska i äkta lammskinn. Denna väska köpte jag för 1år sedan i France Paris för 19.000kr Äkthetsintyg,serienummer 8 siffrigt som intygar äktheten på väskan,dustbag medföljer! Jag säljer denna väska för att jag är ute efter en mindre då Jumbo är för stor för mig. Röker inte,har inga barn hemma. Väskan är jättebra behandlad och har inte använts mer än 2 gånger som max. Super fin i skick,helt ny! När jag köpte väskan trodde jag att jag skulle ha all användning av den då den är så fin då jag tyvärr slängde i väg kvittot. Omkrets info på väskan är: Bredd: 18 Djup: 9 Längd: 31 Möts endast upp för köp,går bra om du bor utanför Stockholm. När väskan är köpt raderas annonsen.
Jag säljer min klassiska chanelväska, 2.55. Jag är andrahandsägare till väskan och har köpt den 2011. Den är enbart använd vid några speciella tillfällen och i mycket bra skick. Anledningen till att jag säljer väskan är för att jag behöver pengar. Den är alltså i mycket fint skick och chanels allra populäraste väska som aldrig sjunker i värde! Nypriset på den är 18.900 kronor. Pris kan diskuteras vid snabb affär.
1: Dags att sälja min jättefina chanel jumbo väska. Kan inte garantera att den är äkta eftersom jag fick den i present. Väska är i Jättefin skick . Säljer den för 1550 kr 2: en äkta jättefin och modern guess väska! Jag köpte den från Lundbergs handskar, väskor från Helsingborg! Så original kvitto följer med! Köpte den för 1000 kr och säljer den för 400 kr Priset kan diskuteras vid snabb och smidig affär! Undrar ni något mejla gärna!
Chanel inköpt i London ( april 2014) Min älskade Chanel vintage väska. Måste sälja den då jag behöver pengar till resa. 100% äkta skinn, guld metall, färg:svart. Dustbag medföljes 3400kr. Aldrig använd. Chanel ballerinaskor. Svart. Storlek liten 39. 100% äkta skinn. Bra att veta är att de är något små i storleken. Använda vid ett tillfälle, säljer skorna då de tyvärr är något för små för mig. De är i jättefint skick! 2000kr Köper du båda, går priset att diskutera Maila vid intresse Kan mötas upp i Stockholm innanför tullarna.