Quantcast
Till salu inom: ”

chihuahua blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Härlig frisk och sund kille finns tillgänglig för parning med friska tikar med bra temperament. *Han har nu blivit pappa och ingen tik har gått tom* Han är en mycket glad social och trevlig kille, gillar alla. Han är PL med 0/0 hans färg är choklad/vit, båda hans föräldrar är choklad och hans vikt är 1,850 gr. Tyvärr ingen stamtavla men 100% chihuahua Priset är 2500 kr som en engångssumma, som betalas vid parningstillfället Avtal skrivs. Omparning om tiken går tom Svar på mail endast om där finns ett telefonnummer
Här finns en supersöt blandisflicka som önskar träffa sin nya familj snart! "Lina" är en charmig valp som redan nu har en stor personlighet. Det här är en extra kelsjuk valp, vars högsta dröm tycks vara att sitta i knät och mysa och bli klappad mest hela tiden. Vi önskar därför en extra kärleksfull familj till henne med mycket närvaro för en valp. Pappan är renrasig Papillon, och mamman är Chihuahua/JRblandis, så vi räknar med 4-5 kg i vuxen vikt. Hon är uppvuxen och van med barn, katter och andra hundar. Leveransklar nu! Veterinär besiktigad/friskintyg Vaccinerad Chippad/idmärkt Avmaskad Så länge annonsen är kvar finns valpen kvar!
Säljer min lilla chihuahua flicka som är 6 mån pga osämja i flocken. Hon är vit/cream väger 1.2 kg så hon är väldigt liten. 100 % rensarig, men utan stamtavla. Hon har ett underbart lynne. Väldigt kelen och van vid att sova i sängen. Älskar att stå i centrum, så ni måste ha mycket tid till henne. Rumsren och van vid barn, katt och andra hundar. Är van att vara ensam kortare stunder. Skriv ett mail och berätta om er själva och vad ni har att erbjuda min lilla tjej. Går ej ner i pris, så inga prutare tack.
Nu när våra syskon har flyttat så vill vi också komma till en egen familj. Vi är två busiga glada killar som väger 941g och 1091g. Mamman som är en liten chihuahua 75%, papillon 25%, pappan är en ståtlig chihuahua med stamtavla. VI ÄR: *avmaskad 3 ggr *besiktigad *vaccinerad *id-märkt *Kloklippta och badade regelbundet. 5900kr men hemmet är viktigare än priset så hör gärna av er vid frågor och funderingar!
Nu börjar det bli dags att hitta ett nytt kärleksfullt hem till lilla Kia. Kia är en tuff och framåt tjej. Kia är kan flytta den 10April då hon blivit 8veckor gammal. Mamma: Icarus Linda S39569/2009 Vikt:2,8kg Pappa: Mymlans Casper S70802/2007 Vikt:1,8kg Båda föräldrarna är patella U,A Vid leverans är hon: *Registrerad hos Skk *Vaccinerad *Chipmärkt *Veterinärbesiktigad *Avmaskad *Dolda fel försäkrad i 3 år Tar en handpenning på 2000kr som ej betalas tillbaka om du ångrar dig.