Till salu inom

"chihuahua franskbulldog blandning säljes"

Bromma
Idag

Kattungar 12 veckor

4 700 kr
Blocket.se
Igår

Chihuahua valpar

8 000 kr
Blocket.se
Askersund
Igår

Bedårande kattunge

2 500 kr
Blocket.se
Butik Bromma
Igår

Ligier JS60 CHIC 0% RÄNTA &...

172 900 kr
Blocket.se
Sverige
Igår

Blandras valpar

17 000 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Igår

Chihuahua valpar renrasiga SKK

20 000 kr
Blocket.se
Katrineholm
Igår

Chinese blandning

7 000 kr
Blocket.se
Södertälje
Igår

Chihuahua/papillon 5månader...

13 000 kr
Blocket.se
Borås
Igår

Labrador blandning valp

15 000 kr
Blocket.se
Butik Sundsvall
Igår

INDIAN Chief Dark Horse Bla...

199 900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Vimmerby

Otroligt söta små valpar chihuahua blandning

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Hundvalpar säljes. 1 st svart tik. 2 styck hanar. Den ena hanen är cremefärgad med en hel del svarta inslag. Den andra hanen är mestadels svart med lite bruna inslag och en vit fläck på hakan. Valparna väger just nu vid 5 veckors ålder omkring 600 gram. Valparna är leveransklara v. 33. Valparna är då 9 veckor. Pappan till valparna är renrasig långhårig chihuahua. Väger 1.5 kg. Mamman till valparna är en blandning mellan tibetansk spaniel, shitzue, chihuahua. Väger 3 kilo. Vid leverans är valparna veterinär besiktade, vaccinerade, chippade och avmaskade. Valparna är mycket ompysslade och vana vid barn. Vid intresse ,hör av er och berätta lite om hur valpen kommer att få det hos er..
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vimmerby

Oerhört gullig chihuahua blandning. Lev.klar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Valpen är en cremefärgad hane och är nu 9 veckor och heter Molle. Molle har tidigare varit tingad, men nu har hans tilltänkta matte hastigt insjuknat och kan inte ta emor valpen. Därför finns han nu till salu igen. Molles pappa är en långhårig chihuahua och hans mamma är en blandning mellan tibetansk spaniel, shitzue och chihuahua. Han är vet. besiktad, chippad, vaccinerad och avmaskad. Molle är en liten kille som tycker om att busa, och när han blir trött vill han gärna krypa tätt intill för en mysstund. Han kommer att bli långhårig. Har en tät päls med en blandning av färger. Cremefärgad. Hör av dig om du tycker att du har ett bra hem och en bra tillvaro att låta Molle växa upp i..
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Tumba

Fransk bulldog.amstaff blandning

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hej vi måste tyvärr sälja våran älskade Akilles.På grund av sjukdom i familjen så har vi inte den tiden och orken som Akilles behöver.Akilles är en blandras mellan Franskbulldog och Amstaff han har alla vaccinationer och är hur pigg som helst. Han är född 20130801 och är supermysig , självklart rumsren. Han har tyvärr dragit på sig eksem i ljumskarna vet ej om det är en fix ide att klia där , kan vara så att han tyvärr blivit uttråkad och börjat med detta.Han behöver få komma till en familj som har tid och ork att aktivera honom , han är van vid barn o är uppväxt med chihuahuor så han kan ibland tro att även han är liten. Han ärchippad o reg i jordbruksverket. Mvh Madeleine o Pavlos.
4 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj