Quantcast
Till salu inom: ”

chihuahua franskbulldog blandning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hundvalpar säljes. 1 st svart tik. 2 styck hanar. Den ena hanen är cremefärgad med en hel del svarta inslag. Den andra hanen är mestadels svart med lite bruna inslag och en vit fläck på hakan. Valparna väger just nu vid 5 veckors ålder omkring 600 gram. Valparna är leveransklara v. 33. Valparna är då 9 veckor. Pappan till valparna är renrasig långhårig chihuahua. Väger 1.5 kg. Mamman till valparna är en blandning mellan tibetansk spaniel, shitzue, chihuahua. Väger 3 kilo. Vid leverans är valparna veterinär besiktade, vaccinerade, chippade och avmaskade. Valparna är mycket ompysslade och vana vid barn. Vid intresse ,hör av er och berätta lite om hur valpen kommer att få det hos er..
Valpen är en cremefärgad hane och är nu 9 veckor och heter Molle. Molle har tidigare varit tingad, men nu har hans tilltänkta matte hastigt insjuknat och kan inte ta emor valpen. Därför finns han nu till salu igen. Molles pappa är en långhårig chihuahua och hans mamma är en blandning mellan tibetansk spaniel, shitzue och chihuahua. Han är vet. besiktad, chippad, vaccinerad och avmaskad. Molle är en liten kille som tycker om att busa, och när han blir trött vill han gärna krypa tätt intill för en mysstund. Han kommer att bli långhårig. Har en tät päls med en blandning av färger. Cremefärgad. Hör av dig om du tycker att du har ett bra hem och en bra tillvaro att låta Molle växa upp i..
Säljer nu vår lilla Charlie pga tidsbrist, han är en pigg och glad liten hundvalp som är van vid barn och gillar att vara ute i naturen. Han är mycket för att gosa också en riktigt bra familjehund som ger glädje. Väldigt busig och rolig är han. Han är en blandning av chihuahua och pinchner ( mamman hade lite pinchner i sig). Han är väldigt fin och ovanligt söt! Född 16/8-11 Hane Brun korthårig Veterinärsbesiktad avmaskad vaccinerad chippad försäkrad Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Hej vi måste tyvärr sälja våran älskade Akilles.På grund av sjukdom i familjen så har vi inte den tiden och orken som Akilles behöver.Akilles är en blandras mellan Franskbulldog och Amstaff han har alla vaccinationer och är hur pigg som helst. Han är född 20130801 och är supermysig , självklart rumsren. Han har tyvärr dragit på sig eksem i ljumskarna vet ej om det är en fix ide att klia där , kan vara så att han tyvärr blivit uttråkad och börjat med detta.Han behöver få komma till en familj som har tid och ork att aktivera honom , han är van vid barn o är uppväxt med chihuahuor så han kan ibland tro att även han är liten. Han ärchippad o reg i jordbruksverket. Mvh Madeleine o Pavlos.
Nu finns det bara 4 tikar kvar. De ska vetbesiktigas 10/3. Ni som hört av er via mejl, var snälla och hör av er igen, mejlen fungerade inte. Mamman vill gärna träffa er, hon finns in hemmet. Denna blandning är gjord med avsikt, eftersom jag både vill ha nos och svans. Detta är tredje kullen mellan mamma ( franskbulldog) och pappa (chihuahua). Denna blandningen har varit väldigt populär bland både kändisar och vanligt folk som köpt både två och tre valpar av mig. Valparna är socialisterade i vardagliga händelser som kan uppstå. *en svart tik. *två tigrerade tikar. *en svart/vit tik. mvh Ramona och mamman skrållan. Valpen är 8 veckor vid lev och kosta 7500.-