Quantcast
Till salu inom: ”

gratis hundvalpar chihuahua säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan, Då min sons allergi bara blir värre och värre är jag nu tvungen att sälja min chihuahua tik på 8 år. Hon ska absolut inte användas till avel utan är ENBART sällskapshund, och behöver nog all uppmärksamhet hon kan få! Hon är inte gratis men pris diskuteras med rätt hem. Självklart är hon frisk och har stamtavla! Hör gärna av er och berätta hur hon kommer få det hemma hos er så hör jag av mig ! :) Mvh Emelie Hundvalpar måste vid försäljning vara äldre än 8 veckor och kosta minst 500 kr. Alla hundar måste ha registreringsnummer från Jordbruksverket. Om hunden inte hunnit registreras, måste hundens mammas nummer kunna delges vid begäran. Löpande kontroller utförs.
Min underbart mysige och intelligente hane utlånas till avel. Har fått jättefina kullar efter sig. Han är patella 0/0 Riktigt stabilt psyke Lätt för att lära sig nya saker Rolig hund i liten förpackning Ej skällig Har fått både långhåriga och korthåriga valpar efter sig Fin stamtavla efter sig med många Champions och multichampions på båda sidor. Parningsavgift 3000:- inget mer alt 1500:- språng och 1500:-/valp enligt skk's regler. Går tiken tom gäller gratis omparning. En bild är en kull av hans avkommor som blev 6st chokladvalpar. chihuahua, valpar, chihuahuavalp, hundvalp.
Vi ger våra Chihuahua gratis för antagande,Hundvalpen är vaccinerade och registrerade,Om du är intresserad, kontakta oss ,vi kan skicka dem över hela Sverige
Nu måste jag tyvärr omplacera mina älsklingar pga sonens allergi. Kenzo är en långhårig black and tan Chihuahua hane på 5 år. Nikki är en svart pomeranian (dvärg spets) på 8 år. Båda hundarna kan vara avvaktande mot främmande men lär man känna dom så är dom världens underbaraste hundar, Kenzo har jag haft sen han var valp och Nikki sen i februari. Ser gärna att dom kommer till samma hem, men det är inte ett måste! Självklart är dom renrasiga och har stamtavla! Varken Kenzo eller Nikki ska komma till en barnfamilj. Och för att undvika fler oseriösa köpare så maila information om er själva och vad ni kan erbjuda! Bilder kan skickas via mms. Hundarna är inte gratis , så frågor om pris/avbetalning/fodervärd besvaras inte. Pris diskuteras med rätt människor. Skicka sms eller mail då jag har väldigt svårt att prata i telefon. Hundarna är ENDAST till sällskap!!!!!!! Mvh Emelie Hundvalpar måste vid försäljning vara äldre än 8 veckor och kosta minst 500 kr. Alla hundar måste ha registreringsnummer från Jordbruksverket. Om hunden inte hunnit registreras, måste hundens mammas nummer kunna delges vid begäran. Löpande kontroller utförs.
Jätte snäll och glad 10 mån gammal tik. Ingen problemhund. Hon har ingen stamtavla. Säljes ej till barnfamiljer pga av hennes storlek. Ej heller till avel då hon är så liten. Riktigt mysig liten tjej som vill vara med hela tiden sover gärna i sängen. Säljer henne inte till vem som helst och det är ingen brådska att bli av med henne. Hemmet är viktigare än priset och vi vill gärna kunna se hur hon ska bo. Vi kommer inte att skänka bort henne, så de som vill ha en hund gratis behöver inte höra av sig. Bildsamlare och brevvänner undanbedes. Svarar ej på mail Endast seriösa svar tack! Hunden är snart 9 månader gammal och alltså över 8 veckor. I enlighet med djurskyddslagen, Djurskyddet och Svenska Kennelklubbens rekommendationer tillåter Blocket inte försäljning hundvalpar under 1.000 kronor per hund. Denna regel tillämpas för att bidra till att minimera risken för oöverlagda djurköp. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.