Quantcast
Till salu inom

"gratis hundvalpar chihuahua säljes"

Oskarshamn
Idag

Maskroslampa stor

12 345 kr
Citiboard
Landskrona
Idag

Fåtölj bortskänks

1 kr
Citiboard
Göteborg
Idag

BORTSKÄNKES AMERIKANSK SOFF...

1 kr
Citiboard
Igår

Uthyrning av rum

5 000 kr
Findroommate.se
Piteå
Igår

Chihuahua valpar

9 500 kr
ABC-Annons.se
Karlstad
Igår

Korthårig chihuahua tik

10 000 kr
ABC-Annons.se
Göteborg
Igår

Chihuahua valp 13.v

ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Dalarnas län

Världens mysigaste Chihuahua tik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hejsan, Då min sons allergi bara blir värre och värre är jag nu tvungen att sälja min chihuahua tik på 8 år. Hon ska absolut inte användas till avel utan är ENBART sällskapshund, och behöver nog all uppmärksamhet hon kan få! Hon är inte gratis men pris diskuteras med rätt hem. Självklart är hon frisk och har stamtavla! Hör gärna av er och berätta hur hon kommer få det hemma hos er så hör jag av mig ! :) Mvh Emelie Hundvalpar måste vid försäljning vara äldre än 8 veckor och kosta minst 500 kr. Alla hundar måste ha registreringsnummer från Jordbruksverket. Om hunden inte hunnit registreras, måste hundens mammas nummer kunna delges vid begäran. Löpande kontroller utförs.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Växjö

Brun/vit kh Chihuahua

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 månader
Min underbart mysige och intelligente hane utlånas till avel. Har fått jättefina kullar efter sig. Han är patella 0/0 Riktigt stabilt psyke Lätt för att lära sig nya saker Rolig hund i liten förpackning Ej skällig Har fått både långhåriga och korthåriga valpar efter sig Fin stamtavla efter sig med många Champions och multichampions på båda sidor. Parningsavgift 3000:- inget mer alt 1500:- språng och 1500:-/valp enligt skk's regler. Går tiken tom gäller gratis omparning. En bild är en kull av hans avkommor som blev 6st chokladvalpar. chihuahua, valpar, chihuahuavalp, hundvalp.
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Dalarnas län

Chihuahua hane och Pomeranian tik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Nu måste jag tyvärr omplacera mina älsklingar pga sonens allergi. Kenzo är en långhårig black and tan Chihuahua hane på 5 år. Nikki är en svart pomeranian (dvärg spets) på 8 år. Båda hundarna kan vara avvaktande mot främmande men lär man känna dom så är dom världens underbaraste hundar, Kenzo har jag haft sen han var valp och Nikki sen i februari. Ser gärna att dom kommer till samma hem, men det är inte ett måste! Självklart är dom renrasiga och har stamtavla! Varken Kenzo eller Nikki ska komma till en barnfamilj. Och för att undvika fler oseriösa köpare så maila information om er själva och vad ni kan erbjuda! Bilder kan skickas via mms. Hundarna är inte gratis , så frågor om pris/avbetalning/fodervärd besvaras inte. Pris diskuteras med rätt människor. Skicka sms eller mail då jag har väldigt svårt att prata i telefon. Hundarna är ENDAST till sällskap!!!!!!! Mvh Emelie Hundvalpar måste vid försäljning vara äldre än 8 veckor och kosta minst 500 kr. Alla hundar måste ha registreringsnummer från Jordbruksverket. Om hunden inte hunnit registreras, måste hundens mammas nummer kunna delges vid begäran. Löpande kontroller utförs.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Helsingborg

Chihuahua tik

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jätte snäll och glad 10 mån gammal tik. Ingen problemhund. Hon har ingen stamtavla. Säljes ej till barnfamiljer pga av hennes storlek. Ej heller till avel då hon är så liten. Riktigt mysig liten tjej som vill vara med hela tiden sover gärna i sängen. Säljer henne inte till vem som helst och det är ingen brådska att bli av med henne. Hemmet är viktigare än priset och vi vill gärna kunna se hur hon ska bo. Vi kommer inte att skänka bort henne, så de som vill ha en hund gratis behöver inte höra av sig. Bildsamlare och brevvänner undanbedes. Svarar ej på mail Endast seriösa svar tack! Hunden är snart 9 månader gammal och alltså över 8 veckor. I enlighet med djurskyddslagen, Djurskyddet och Svenska Kennelklubbens rekommendationer tillåter Blocket inte försäljning hundvalpar under 1.000 kronor per hund. Denna regel tillämpas för att bidra till att minimera risken för oöverlagda djurköp. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 500 kr
Blocket.se