Till salu inom

"chihuahua säljes billigt säljes"

Sundsvall
Igår

Peak preformence jacka

60 kr
Citiboard
Sundsvall
Igår

Adidas dress

60 kr
Citiboard
Sundsvall
Igår

Adidas dress rasta färger!!

80 kr
Citiboard
Sundsvall
Igår

Michael Kors boots

200 kr
Citiboard
Sundsvall
Igår

Skjorta från Zara

40 kr
Citiboard
Sundsvall
Igår

Adidas Sweatshirt

40 kr
Citiboard
Sundsvall
Igår

Parajumper Longbear

500 kr
Citiboard
Sundsvall
Igår

Peak preformence jacka

160 kr
Citiboard
Borås
Igår

Padelrack Bullpadel, mycket...

1 200 kr
Blocket.se
Halmstad
Idag

Widewheel Pro

6 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Ronneby

En liten CHIHUAHUA pojke

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Hejsan mitt namn är Philip och jag är en liten och riktig chihuahua pojke som söker ett nytt hem. Jag är 3,5 månader. Vaccinerad, avmaskad. Jag går bra ihop med andra hundar, katter och tycker om barn. Jag går utan koppel och i koppel. Jag är rumsren om man håller mina tider då jag ska ut. Jag är väldigt lugn men tycker om att busa när jag är ute. Jag söker ett nytt hem för att min ägare läser medicin och har ej möjlighet att ta hand om mig. Billigare vid snabb affär. Maila för bilder och frågor :)
7 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Blandras chihuahua tik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! Nu måste vi göra oss av med vår ögonsten Fia pga ojämna arbetstider. Fia är en väldigt snäll, mysig och lekfull hund som vill visa mycket kärlek. Hon gillar dessutom att vara ute i naturen för att gå långa promenader eller för att leka. Fia går väldigt bra ihop med barn. Hon är: Chippad Vaccinerad Avmaskad 2000 kr, fast kan bli billigare vid snabb affär. är de något mer ni undrar över så är de bara till att höra av sig :) hälsningar Jannike
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Malmö

Chihuahua Valpar Billigt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En kull på 2 valpar födda 28 januari 2013 vill börja leta ett nytt hem nu. 2 Tikar Dom är leveransklara. Gizmo: Vikt 875gr Ciara: 1,145gr Mycket sociala valpar, uppväxta med andra hundar och barn. Vid frågor var god ring, smsa eller skicka mail. TIKAR PRIS : 6500Kr Dem letar efter ett nytt hem! Dem är 75% Chihuahua och 25% dvärgpinscher.
6 500 kr
Blocket.se

Nya Chihuahua kläder Kolla in nu, billigt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Skynda er att fynda chihuahua kläder! Finns nya och även snålt använda kläder. Bla vinter overoll, sele och en sele med strass. Sen massvis med nya kläder som är av märket "adidog" dvs "Adidas"! Passar gärna hanar men finns också för tikar. Passar hundar som max väger 2 kg och ska vara smal. Inboxa mig och förklara vilket/vilka plagg ni är intresserade av så snackar vi pris. Och jag lovar att de är billigt =)
50 kr
Blocket.se
Hund  ·  Värmdö

Chihuahua valp

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Renrasig Chihuahua På 7 Månader Söker Nytt Kärleks Fullt Hem. Han Älskar Vara Ute, Tugga ben, Och Busa. Han Säljes Främst Till Ett Aktivt Hem Då Han Är Väldigt Pigg Och Mycket Social Kille. Vid Intresse, Lämna En Beskrivning Av Era Förhållanden, Vad Som Erbjuds Och Vad Ni Söker. Går Och Fixa Stamtavla Men Då Måste Ni Själva Ringa Uppfödare Därför Säljer Jag Honom Billigare. Med vänlig hälsning BrothersKennel Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj