Quantcast
Till salu inom: ”

coach väskor sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Väskor å annat

Stockholm
Kikare

Göteborg
Retro kikare

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Snygg Coach väska (orginal) som är köpt i New York och som inte finns i Sverige är nu till salu för 650 kr. Väskan är i skinn med mässingdetaljer. Köpte den för 258$ som är ca 1900 sek. Mycket populär väska i USA som inte många har i Sverige. Önskar enbart mailkontakt. 650 kr, prutat och klart!
Säljer min äkta original COACH väska som är inköpt i New York, finns alltså inte i Sverige! Fått den i gåva men aldrig använt den. Nypris ca 2700 kr Jag säljer den för 1200 kr Pris: 1200 kronor KÖPAREN STÅR FÖR FRAKTEN!! Priset kan diskuteras men inga skambud!
Säljer min äkta original COACH väska som är inköpt i New York, finns alltså inte i Sverige! Fått den i gåva men aldrig använt den. Nypris ca 2700 kr Jag säljer den för 1500 kr
Säljer en helt ny oanvänd Coach väska. Gåva och inköpt i Washington DC, finns alltså inte i Sverige! Sand och brun färgad med silver detaljer. Köpt i USA för ca. 3400 kronor och säljer den för 1400 kronor
Säljer min äkta original COACH väska som är inköpt i New York, finns alltså inte i Sverige! Fått den i gåva men aldrig använt den. Nypris ca 2700 kr Jag säljer den för 1300 kr Vid intresse maila. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.