Till salu inom

"cockerpoo valpar till salu säljes"

Ovanåker
4 dagar

Leveransklara cockerpoo killar

30 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
5 dagar

Super fina Cockerpoo valpar

35 000 kr
Blocket.se
Uddevalla
5 dagar

Cockerpoo mix

40 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
5 dagar

Cockerpoovalpar

25 000 kr
Blocket.se
Hörby
6 dagar

Cockerpoo valpar

Blocket.se
Lund
7 dagar

Lappoodle valpar

24 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
7 dagar

Cockerpoo 29 December

35 000 kr
Blocket.se
Eslöv
9 dagar

Cockerpoo

25 000 kr
Blocket.se
Falköping
Igår

Shih Tzu-blandisar

15 000 kr
Blocket.se
Tidaholm
Igår

Australian Cattledog blandras

15 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Tyresö

Engelsk Cockerpoo - en tikvalp

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Engelsk Cockerpoo valpar. Nu har vi bara en tikvalp kvar i kullen. Det är henne ni ser på bilden. Våra Cockerpoo valpar är en blandning mellan Mamma Storpudel Pappa Engelsk Cocker Spaniel Cockerpoon är en mycket trevlig och lättlärd hund, den lämpar sig väl för agility, lydnad och den är även duktig på att spåra. Denna typ av blandras har funnits i USA sedan 1950 talet. Det är en mycket omtyckt och populär blandras. En fantastisk familjehund som gärna följer på ut på äventyr i skog och mark. Valparna säljes enligt SKK´s regler att ej sälja valpar under 8 veckor gamla. Valparna är 10 veckor och är därmed också redo att flytta till sina nya familjer när vi hittat de rätta. Valparna säljes veterinärsbesiktigade, chipmärkta och vaccinerade. De är regelbundet avmaskade. Priset för dessa bedårande valpar är 7000 kr. Välkomna att ringa för mer information. Tel 0702 21 56 75 Mail undanbedes. Vi tycker att det är trevligare att prata med er personligen. Välkomna!
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Bjuv

Cockerpoovalpar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
4 härliga cockerpoo flickor såg dagens ljus den 2/12 :2013. En är svart med lite vitt och 3 är beiga med olika grader av vitt. 2 beiga är sålda. Deras mamma är svart dvärgpudel och pappa är amerikansk cockerspaniel, 3-färgad. De har sin nattsovplats i barnens lekrum och på dagarna är de med överallt och "hjälper till":) De bor med sin mamma och 2 extramammor som övervakar att allt går rätt till:) Pappa kommer att vara på plats när valparna hämtas. Vid leverans är de: Avmaskade 3 ggr Vaccinerade Chippade Veterinärbesiktigade Valpmat medföljer
8 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Haninge

Väntas Cockerpoo

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Vi väntar cockerpoo valpar i början av april. Pappa Baltarzar är en mellanpudel Harlekin. Mamman Mitzie är en mixpoo. Om du är intresserad av en valp från oss så är du välkommen att höra av dig för mer information. Ring 070-794 85 10 MVH Carina
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Höör

Cockerpoo valpar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi är röda tjejer och som vill flytta omkring den 7 sep då vi är 8 veckor.Vi är chippade,vacc,avmaskade och bes vid leverans.Mamma är en engelsk cocker och pappa en dvärgpudel.Det finns valpar med brun nos kvar.Gå gärna in på cockerpoo.se och läs mera om denna underbara ras.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Tyresö

Cockerpoo valpar- en hane kvar i kullen

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Engelsk Cockerpoo valpar Nu har vi bara en hanvalp kvar i kullen. Han har ett fantastiskt temperament. Oerhört social och älskar alla! Lekfull, klok, och samtidigt väldigt kelig. Han är en riktig mysputte! Våra Cockerpoo valpar är en blandning mellan Mamma Storpudel Pappa Engelsk Cocker Spaniel Cockerpoon är en mycket trevlig och lättlärd hund, den lämpar sig väl för agility, lydnad och den är även duktig på att spåra. Denna typ av blandras har funnits i USA sedan 1950 talet. Det är en mycket omtyckt och populär blandras. En fantastik familjehund som gärna följer på ut på äventyr i skog och mark. Valparna är mycket sociala och trevliga. De är vana vid barn, katt och andra hundar. Vana vid kloklippning. Valparna säljes enligt SKK´s regler att ej sälja valpar under 8 veckor gamla. Valparna är 10 veckor och är därmed också redo att flytta till sina nya familjer när vi hittat de rätta. Valparna säljes veterinärsbesiktigade, chipmärkta och vaccinerade. De är regelbundet avmaskade. Priset för sista hanvalpen är 6000 kr Välkomna att ringa för mer information. Tel 070 367 78 88 Mail undanbedes. Vi tycker att det är trevligare att prata med er personligen. Välkomna!
6 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj