Quantcast
Till salu inom: ”

coton de tulear blandras valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två hanar och en tik finns kvar att tinga i en kull på sex valpar som föddes den 22/7. Mamman blandras: Bichon Havanais, Bichon Frise´, Coton de Tulear, Lhasa Apso. Pappan. Renrasig Bichon Havanais Valparna blir små sällskaps-, familjehundar vikt ca. 6-8 kg. Icke fällande päls. Hundarna tycker om att följa med på det mesta och även träna t.e.x. Agility men också bara ta det lugnt i soffan. Vid leverans är valparna: Reg. i jordbruksverket VeterinärbesiktigadeVaccineradeAvmaskade ID-märkta Dolda fel försäkrade i 3 år. Valparna säljes i slutet på vecka 37. (16/9). Handpenning 1000 kr. vid tingning av valp. Välkommen att ringa och komma och titta på valparna. Tel . 0300-64381, 0730-419501.
En underbar blandras valp född 21/8 söker nu efter eget, bra hem. Det är en pigg och nyfiken kille. Den är uppvuxen i hemmiljö och van vid barn, liv och rörelse. Mamman är en lugn och harmonisk Chihuahua. Pappan är en mysig Coton de tuléar. Mamman bor tillsammans med valparna så henne kommer ni att träffa. Valpen är avmaskad, vaccinerad, chip-märkt och veterinärbesiktigad enligt SKKs regler. Med valpen följer en filt med invand lukt för att valpen ska känna sig trygg, även leksaker som de kan busa med. Vi tar en handpenning på 2000 kr och resterande vid leverans. Handpenningen återbetalas inte om du ändrar dig. Valparna är leveransklara 16/10. Det är viktigt att de kommer till ett kärleksfullt och tryggt hem, så skriv gärna och berätta lite om dig själv och ett telefonnummer som vi kan nå er på.
En hane och en tik.Mamman är en blandras tibetansk terrier,coton de tulear och powder puff.Pappan är pekingese.Valparna kommer som vuxna att väga 3,5-5 kg och mäta ca 25-30 cm i mankhöjd.En lagom "stor"hund som passar alla.Från barnfamiljer till