Allt till salu inom "blandras hane söker tik för parning"

Sortering:
Kattunge
Eslöv
Idag

Kattunge Visa liknande

3 800 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Luleå

Hane för parning

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag har en Amstaff blandras som jag gärna skulle Vilja para med en tik. Han är en väldigt lugn, harmonisk och väluppfostrad kille som älskar allt och alla. Jag tränar bland annat lydnad, spår, Agility och sök med honom i princip varje dag. Han har aldrig uppvisat aggressiva tendenser, och är inte dominant. Han är vacc, reggad i jbv, chippad och har aldrig varit sjuk. Fler bilder kan skickas vid seriöst intresse. Kontakta mig via mejl om du finner detta intressant, och Har en tik som du tror skulle passa ! Mvh
1 000 kr
Blocket.se

Pomeranian Hane till Avel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fin liten creme väl pälsad Pomeranian hane, till avel. Pälsen är trimmad på bilderna. Har inga andra kort just nu. Duktig på att para och ger underbart vackra valpar. Kanon temprament. Endast 1500kr och sen inget mer.bet direkt vid parning ! Alla tikar renrasiga som blandras är välkommna. Vänlig RING! MAILA INTE ELLER SMS:A. LÅNAD MAILADRESS. TELE: 0703454806
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Nybro

Tik söker hane

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Hej jag har en blandras tik mellan dansk-svensk gårdshund och jack russel. vi söker nu efter en hane till parning då hon nu löper. det är ganska brådis då hon behövs paras nästa vecka. vi söker en liknande blandning med ett fint psyke. hon själv väger ca 5,2 kg och är 32cm hög och tre år. har du en hane du tror kan passa min tik? tveka inte på att höra av dig. och har du parat din hane tidigare är det ett plus då det själv är första gången för henne. pris efter överenskommelse. Med vänlig hälsning Jannin och Vilja.
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västervik

Valpar efter mkt trevliga familjehundar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu har Svea och Nisse fått valpar.5 hanar och 3 tikar blev det. valparna är resultatet från en planerad parning eftersom mor och far är helt underbara familjehundar.valparna är av blandras,Schäfer,rottis och lite collie. Dom små sötisarna är nu fyra veckor och är leveransklara tidigast i mitten av december. Alla valpar är självklart vaccinerade,avmaskade,chippade och besiktigade av veterinär innan leverans. Vid intressse är man välkommen att besöka oss.RING helst,då jag sällan har tid att sitta vid datorn.Vi har tre hanar och två tikar kvar. Bild 5 0ch 6 är tikar.
3 500 kr
Blocket.se
Djur  ·  Nässjö

TILL AVEL: Powder Puffhane

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 månader
Puffen är en underbar hane på snart 6 år. Han har ett underbart temprament och är en kär familjemedlem. Han har stamtavla i SKK och han är ögonlyst och patellakollad utan anmärkning. Han är en riktig Casanova mot sina tikar och har hitills inte misslyckas med en enda parning. Puffen får para rasrena som blandras. Han ingår i min blandrasuppfödning som finns att läsa mer om under hemsidan: www.kimmigardenskennel.se Jag tar 2000 kr vid parning sen inget mer. Dom 2 sista bilderna är 2 av hans avkommor.
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj