Quantcast
Till salu inom: ”

coton de tulear till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har mina syskon hittat nya hem och det vill jag också. Jag är en liten gosse som föddes den 3 Januari. (Lev klara 28/2) Min mamma är Shih-tzu/Coton de tuleár och min pappa renrasig Shih-tzu. Jag har varit hos veterinären så jag är avmaskad,vaccinerad,chippad och besiktigad. Jag är mycket pigg,glad och social. Trivs både med barn och med andra hundar. Hör gärna av dig! OBS: Endast seriösa svar önskas. Så är du inte säker på din sak,kontakta oss ej!
Dumbo är född 29 januari 2011 och är åter till salu pga återbud. Han är en underbar kille lugn och harmonisk men på samma gång nyfiken och vill vara med på allt. Registrerade i SKK ID märkt med chip Vaccinerad Avmaskad Veterinärbesiktad 3-års dolda fel försäkrad säljes enligt skk`s regler och är över 8 veckor gammal. Dumbo har varit med oss överallt och är väldigt snabb på att anpassa sig och trivs på alla ställen. för mer info kontakta mig gärna. Obs endast seriösa köpare gör sig besvär!!
JAg har en tik kvar Friska och Meriterade föräldrar. Ögonlysta,patella undersökta. Tik: Coton D´amour Kiwi Hane: Cotonen Quite Ocean Registrerad i SKK ID märkt med chip Vaccinerad Avmaskad Veterinärbesiktad 3-års dolda fel försäkrad Se mera information på min hemsida www.lillysuangels.se Endast seriösa svar och jag är mkt noga med att hon kommer till ett bra hem!! Skriv och berätta om er själva!!! Bild2 Pappa Sam Bild3 Mamma Lilja
Underbart trevlig och social Kille! Blev åtta veckor den 5 juli. Billy är: avmaskad, veterinärbesiktad helt utan anmärkning, vaccinerad samt chipmärkt. Mamma är 50% Coton de Tulear och 50% Yorkshireterrier, pappa är 100% långhårig Chihuahua, reg SKK. Mamman är som en vandrande nallebjörn som alltid vill gosa, även pappan är en mycket trevlig hund. Valparna är födda och uppvuxna i hemmiljö. Vana med barn. Äter högklassigt foder. Leveransklara pojkar som vill komma till sina nya hem nu.
Mycket social och framåt liten valp. Går fint i koppel och på god väg att bli rumsren. Har fått sin andra spruta. Han är en blandning mellan Cotonde tulear/Blandras och Shih-Tzu/Phalene. Vid leverans är han vaccinerad 2 ggr, chippad, vet. besiktad, regelbundet avmaskad och har en doldafel försäkring i folksam i tre år. Födelsedatum 110602. Leveransklar nu! Ni får med ett tuggben och lite mat. Säljes till kärleksfullt och livslångt hem! RING vid intresse. Inga mail . Tack! 0589-198 94 Mvh Astrid