Till salu inom

"coton de tulear omplacering säljes"

Norrköping
Igår

Omplacering

2 000 kr
Blocket.se
Vaggeryd
Igår

Omplacering av sällskapshund

1 234 kr
Blocket.se
Nybro
2 dagar

Maine Corona hona med stamt...

4 300 kr
Blocket.se
Jönköping
2 dagar

Bullflat valpar

16 000 kr
Blocket.se
Norsjö
2 dagar

Löwchenvalp hane

18 000 kr
Blocket.se
Kalmar
3 dagar

Fransk bulldog

27 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Omplacering

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Jag har nu tagit det otroligt tunga beslutet att omplacera min tik. Hon är en blandras Chihuahua/Coton de tulear och är fyra år. Hon är en underbar liten hund som är lättlärd och älskar att gosa. Hon följer gärna med på promenader och älskar att ta det lugnt hemma. Hon är väldigt tillgiven sin ägare och följsam. Anledningen till mitt beslut om omplacering är att hon är stressad och orolig här hos mig. Hon trivs inte med barn utan drar sig undan och vill vara ifred. Hon tycker inte om när det blir för mycket liv och rörelse runt henne. Hon är även osäker på nya människor, skäller och vågar inte hälsa förrän besökaren träffat henne upprepade gånger. Men när man väl lärt känna henne vill hon ligga i knät och bli klappad. Hon skulle må väldigt bra som ensam hund hos en ensamstående eller par som bor lugnt och inte har barn och ofta får besök. Tidigare hundvana är bra då hon har en del svårigheter som jag nämnt. Tror du att du är den personen som kan ge min hund ett tryggt och gott liv så är du välkommen att kontakta mig via mejl så kan jag berätta mer. Priset är inte viktigt för mig utan det viktiga är att hon får komma till ett tryggt hem med tid och tålamod för en hund. Med rätt ägare kommer hon bli en fantastisk hundvän.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Älvsjö

Omplacering av hund

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Babsan 8 årig Coton de Tulear tik. Är en trevlig, social hund. Van vid andra hundar och barn. Behöver ett nytt hem pga att tidigare mattes bortgång. Viktigt med ett varaktigt hem.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Älvsjö

Omplacering Coton de tulear

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Renrasig tik 17 månader söker ett hem. Glad och social, van vid andra hundar. Maila gärna och berätta om er. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Älvsjö

Coton de Tulear tik för omplacering

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Snart 7 årig tik, kastrerad söker ett nytt varaktigt hem. Snäll och tillgiven. Aldrig varit ensam hemma då hon lever med andra hundar. Ingen större vana av barn. Älskar att vara ut. Kräver regelbunden pälsvård.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj