Quantcast
Till salu inom: ”

coton de tulear omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har nu tagit det otroligt tunga beslutet att omplacera min tik. Hon är en blandras Chihuahua/Coton de tulear och är fyra år. Hon är en underbar liten hund som är lättlärd och älskar att gosa. Hon följer gärna med på promenader och älskar att ta det lugnt hemma. Hon är väldigt tillgiven sin ägare och följsam. Anledningen till mitt beslut om omplacering är att hon är stressad och orolig här hos mig. Hon trivs inte med barn utan drar sig undan och vill vara ifred. Hon tycker inte om när det blir för mycket liv och rörelse runt henne. Hon är även osäker på nya människor, skäller och vågar inte hälsa förrän besökaren träffat henne upprepade gånger. Men när man väl lärt känna henne vill hon ligga i knät och bli klappad. Hon skulle må väldigt bra som ensam hund hos en ensamstående eller par som bor lugnt och inte har barn och ofta får besök. Tidigare hundvana är bra då hon har en del svårigheter som jag nämnt. Tror du att du är den personen som kan ge min hund ett tryggt och gott liv så är du välkommen att kontakta mig via mejl så kan jag berätta mer. Priset är inte viktigt för mig utan det viktiga är att hon får komma till ett tryggt hem med tid och tålamod för en hund. Med rätt ägare kommer hon bli en fantastisk hundvän.
Babsan 8 årig Coton de Tulear tik. Är en trevlig, social hund. Van vid andra hundar och barn. Behöver ett nytt hem pga att tidigare mattes bortgång. Viktigt med ett varaktigt hem.
Renrasig tik 17 månader söker ett hem. Glad och social, van vid andra hundar. Maila gärna och berätta om er. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Snart 7 årig tik, kastrerad söker ett nytt varaktigt hem. Snäll och tillgiven. Aldrig varit ensam hemma då hon lever med andra hundar. Ingen större vana av barn. Älskar att vara ut. Kräver regelbunden pälsvård.
Hej Ja söker efter ett nytt hem till min 4 åriga tik. Hon är en renrasig coton de tulear och anledningen till att ja söker nytt hem till henne är att hon inte går i hop med min andra tik samt hon behöver lugn och ro omkring sig. Vi har barn och flera hundar och driver kennel. Ja letar efter en seriös person som kan erbjuda att livslångt stabilt hem. Du älskar hundar och kan ge all tid och massor av kärlek till en liten tjej. Att du söker efter sällkap där ni får mysigt tillsammans med promenader mys och massor av kärlek. Denna lilla tjej behöver en trygg person och viktigt att det är ej tillfälligt utan att du erbjuder ett permanent livslångt hem. Ja vill ha nära kontakt med dig Och veta att hon mår bra och möjlighet att få träffa henne. Ja älskar henne och vill stt hon får det bra. Ja kan tänka mig foder eller att ni köper henne det får vi komma överens om. Det viktigaste för mig är att hon får det bra. Ja berättar mer om tik mm när vi pratas vid. Hör nu bara av dig om du är seriöst intresserad och uppfyller det vi söker efter. Priset som är satt här stämmer inte då ja fick lov att skriva ngt där för att få in denna annons. Mvh /Susanne