Till salu inom

"cpi sm säljes"

Norrköping
Igår

Moped Cpi Formula

4 500 kr
Blocket.se
Norrköping
4 dagar

Moped/ moppe cpi sm2

10 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Borås

Cpi sm -08

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Hej! Nu ska pärlan bort. Det är en Cpi sm -08 som är uttagen -09. Jag är andra ägaren på den. Den har gått 650 mil. Har aldrig varit trimmad och går som en klocka. Den drar de flesta mopeder utan problem. Den har i min ägo stått i varmgarage och har aldrig varit körd vintertid. Godkänt kättinglås medföljer vid snabb och smidig affär. Kan även nås på mobilen: 0738-305509 MVH Jocke
15 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Jönköping

CPI SM-08 White Edition

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Säljer min CPI SM White Edition årsmodell -08 som har gått ca 500 mil, den är aldrig trimmad och aldrig vinterkörd eller krockad/skadad. Jag är andre ägaren på denna välskötta moppe som alltid stått inomhus i uppvärmt garage. Se fler bilder här: http://www.pixbox.se/alb1232144 Det jag har gjort med CPI:n är: Bytt Handtag Flyttat in reg skylten i hjulhuset (fullt synlig bakåt ) bakre original-skärmen medföljer. Cross hand skydd Bytt startgenerator på verkstad. Frontkåpa/crossplatta medföljer men saknar fästena. Har även en hjälm Airoh till salu.
15 300 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Stenungsund

Cpi sm -08

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Nu ska jag sälja min cpi pga att jag ska ta bilkörkort. Den har gått 510 mil och jag är första och ända ägaren. Den har alltid stått inne och tvättad regelbundet. Mopeden har aldrig varit trimmad och gör dryga 60 km/h. Endast sommarkörd. Godkänt lås och hjälm medföljer. 100 och 400 mils service utförda. Om det är några frågor så är det bara att ringa eller mejla. EJ BYTE!
16 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Kalmar

CPI SM 09 i bra skick

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu säljer jag min Moped, en CPI SM årsmodell 2009. Den är i bra skick och går i ca 75-80 km/h med ett dröm acc. Har bytt avgassystem, drev och munstycke. Går att fås original om så önskas, annars skickas originaldelarna med vid köpet. Har endast gått 358 mil och går som ett skott. Följer också med en hjälm och vita bakkåpor om så önskas. Maila helst vid intresse, eller vid fler frågor!
15 999 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Uppsala

Cpi SM näst intill nyskick-09

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu är det dags för mig att sälja min moped. Cpi SM årsmodell 2009 i Mycket fint skick. Har alltid körts lugnt och aldrig gått trimmad. Servad på märkesverkstad(finns på papper), har även bytt växellådsolja nyligen. Mer bilder kan ses i denna länk: http://stigmes.se/cpi-sm/index.html Ring helst, kollar ej mailen ofta. Cpi sm, supermotard, SM, sm, eu moped, derbi, rieju, peugeot, ryz, yamaha, kymco
16 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj