Quantcast
Till salu inom: ”

crossmoppe säljes

Tidigare annonser till salu

Tja! Har nu tänkt sälja min crossmoppe. Den är inte speciellt mycket använd och har mest stått. Det är lite fix att göra med den, Men den startat och går! Säljer den som den är, i befintligt skick. Det är en Eu-moped! Hade tänkt runt 3500 för den som den står. Kan Kanske gå ner lite i pris om det blir en väldigt snabb och smidig affär! Skickar med hjälmen som är på bilden! Mvh
Hej, säljer nu moppen pga. körkort! den går väldigt bra i motorn, finns dock 2 små fel på den, det ena är att brommsbelägg bak behöver bytas och det andra är att växlarna hackar, troligtvis bara att byta växelarmen, kostar ca 249 kr att göra det själv. det går fortfarande att växla så lådan har inte skurtit! pluggen är dragen så den toppar ca 75-80 km/h och är mycket dragstark! Sommar och Vinterdäck medföljer! 6000 :- eller bud Är även intresserad utav att byta mot bil!
Hejsan! Säljer nu min Kymco super9 då jag har tröttnat på scooter och vill prova nått nytt. Den har gått ca 2100 mil och går extremt bra! Den har aldrig krabbat i min ägo och allt fungerar som de ska. Kan även tänkas byta mot crossmoppe, är öppen för förslag! Hade tänkt mig 9500kr Priset kan diskuteras vid snabb och smidig affär! Ring eller mejla för mer information. ring helst efter 16:00 då jag går i skolan på vardagarna. mvh/ Elias mitt mobil nummer: 0709-313535
Yamaha jog-r 07 säljes (eller bytes mot en crossmoppe) Säljer nu min moped för att är intresserad av en crossmoped. Moppen går fin fint inga problem alls moppen har en liten repskada på lacken på höger sida där man har fötterna men inget man irriterar sig på och batteriet kan behövas bytas ut. moppen har gått ca 420 mil och går riktigt bra. Godkänt lås ingår. (lägre pris vid snabb affär)
Säljer min moppe pga ingen användning för den längre. Just nu fungerar den inte så det finns lite att göra på den eftersom den har stått under vintern. Det är en EU moppe och alla papper finns på den. Pluggen på den har bränt sönder så den är lite halvt trimmad. Det är ny växelpet, handtag och bakblinkers. Finns även neonljus på den om du skulle vilja ha med det Hör av er om ni är intresserade via mail eller sms. Priset kan diskuteras på plats.

... eller prova att söka på crossmoppe skyteam 07