Quantcast
Till salu inom: ”

crescent mcb 1237 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cyckel

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min mycket ovanliga Crescent MCB 1237. Mopeden är till 95% komplett, motorn ligger i delar på grund av att jag tappat intresset. Det som fattas är packningar till motorn, kopplings wire och fram lycktan behöver nytt glas, finns risk att jag glömt något litet. Det som är nytt på mopeden är följade: Cylinder Förgasare nål lager till motorn Begagnat motor kåpa Sadeln hand tag. Bak lykta. Och ny målad med svart och grön metallic (gjort av lackerare) för 3 år sedan, någon spricka i bakskärmen, men annars mycket fin. Koppar fäste till tanken Finns säkerligen något jag glömt. Går att pruta men inga skambud Du kan få tag på mig både via mail och telefon.
Min gamle moped slumpas nu bort pgr av flytt. Mopeden är komplett men i delar. Mycket är nytt och resten i bra skick. 2000kr för allt. ej prutbart! För mer info ring.
Total renoverad motor med Ny brytare och kondensator, Nytt bakdrev, Fabrikstrimmad ca. 55Km/h, Ny dragen el, Ej orginal ljuddämpare och sadel, Lite lackskador annars helrenoverad och nysmord. Kontaktas helst på telefon Säljes för 5,500 eller högstbjudande
MCB Monark,Crescent - Vov 1237
Moped crescent MCB 1237 1972 Går hur bra som helst. I ett väldans bra bruksskick för sin ålder. Sachs motor, tvåväxlad handväxel. Originalverktyg finns kvar i verktygslådan. Pris: 3500:- prutat och klart.