Quantcast
Till salu inom: ”

crosshjälmar billigt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Elektronik

Göteborg
Rygg stöd

Hässleholm
Flyttrensing

Borås
Sängar

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Mycket fin crosshjälm i polycarbonat med ett helt nytt skal Urtagbar tvättbar COOL-MAX inredning samt elektrostatlackerad fullfärgs grafik AVS - Advanced Ventilation system Rejält med plats för glasögon och mycket fin passform Vikt ca 1350 gram i strl. M -------------------------------------------------- - Vi skickar över hela Europa! - Betala med Visa/Masercard, faktura eller delbetalning! - Lägsta-prisgaranti, vi garanterar att du inte köper denna billigare någon annanstans med vår Lägsta-prisgaranti! Hittar du varan till lägre pris i en annan butik får du köpa varan till samma pris hos oss!
Hallå. Har en Reiju Drac 05 som står avställd med körförbud, Felen för att den ska få gå på vägen igen är - Där är ingen reg skyllt - Nytt bakdäck - Otät vid avgasröret - Baklyset måste fixas. Är du händig och vill lägga ner lite tid så får du ihop en perfekt moped, Den går kanon i både motor & låda för övrigt, toppar ca 70+ Medföljer crosshjälm samt godkänt lås. Blir din för 4000 kr, inget prut. Nås via mail för fler frågor! Original!
Hejsan, Har lite grejer som jag vill slja. 1. Trimavgasrör köptes i december men passade tyvärr inte till min moped passar till piaggio 04 och så var det någon annan moped peugot. Och massa annat. Pris: 450 kr 2. En crosshjälm väldigt fräsch nästan oanvänd. Srotlek Medium. Pris. 250kr 3. Helljus lampor till bil passar till alla sortersbilar. Köpter nytt förra året helt använda en gång på en bil. Pris: 300kr Ring eller maila.
Hejsan! Nu är det dags att sälja mopeden eftersom man har skaffat bil istället. Den går alldeles utmärkt, fint skick och ligger i 55km/h. Har aldrig varit trimmad och alla delar är orginal. Den har gått 581 mil. Har kvitton på köp och service sparade. En röd/svart crosshjälm och en vanlig blå/svart hjälp ingår + lås. Dekalerna är lite repiga på ena sidan och den ena bakblinkerns glas har spruckit men fungerar som den ska. Både dekaler och bakblinkers är mycket billigt att byta ut. Maila om intresserad
Säljer nu min hjälm + brillor då jag sålde min moped för ett tag sen. Hjälmen är en HJC hjälm som är godkänd för att köra alla motordrivna fordon (eu-moped, ATV, cross med mera). Nypris 2500:- Glasögonen är ett par vita Oakly i mycket bra skick. Nypris 849:- 1700 kronor vill jag ha för hela packetet, är du snabb nog att svara kan det bli billigare. Ring eller maila, finns att få tag på när som helst. MVH Simon