Quantcast
Till salu inom: ”

crosskart chassi säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Crosskart

Smedjebacken

Tidigare annonser till salu

Kollar intresse på min crosskart. Motorn är från en yamaha XT500 Luftkyld. Vet inte skicket på den då jag varken haft tid eller plats att starta/kontrollera. Chassiet är fullt reglementsenligt dock utan vagnbok. Stötdämpare fram är av märket Öhlins Bak okänt. Däcken är väldigt lite körda. Denna crosskart har stått stilla i ca ett år utan uppstart, och vissa delar ligger på sidan av, så som avgassystem och främre kåpa. Vet inte exakt tillverkningsår, men ca. 5-6 år gammal. Kåporna är av plåt. I det stora hela så är detta ett objekt som kräver renovering. Pris baseras på att det är ett reglementsenligt chassi, med rejäla dämpare och däck. Ett bra objekt att starta med inom crosskart. Jag är inte i behov av försäljning, detta är främst en intressekoll. Nås enbart på telefon, har ej tillgång till internet.
Versys är en sportig touring hoj med offroad egenskaper! Underbar motorcyckel på kurviga vägar med sitt smidiga chassi och kanon på långresa. Stor aktionsradie och billig försäkring. Slipon LeoVinci titanium (gott ljud). Besiktigad med detta på. Org. dämpare medföljer. Endast 900 mil.Nyservad. Nya packväskor. Bytes gärna mot Aprillia Dorsoduro,KTM 950 Supermoto,trike,crosskart eller liknande. Vxl.väljare display. Nyligen lackad med Solar Pearl Yellow Met. Säljes omgående av hälsoskäl,något billigare vid snabb affär. Kan även finansieras via Wasa Kredit.
Ktm 125 exc motorn tagen till crosskart,i övrigt är den i fint skick. Dämapre,hjul,kyl är raka å fel fria. Finns även en låda med en massa "bra ha" delar. Gör ett försök å sälja den "komplett" på 3 veckor,efter det säljes den i delar,så ta chansen å köp ett reggat chassi å bygg om din rieju/eu moppe/stunt hoj,supermotard bygge. Vill ni ha delar så "paxa dom" så kommer vi överens om pris då. Reg nr fås via sms eller mejl. Pris 10 000 kr.eller bästa bud .väl mött