Till salu inom

"däckfirmor göteborg säljes"

Göteborg
Igår

Matbord

200 kr
Citiboard
Göteborg
Igår

Fåtölj

125 kr
Citiboard
Göteborg
Igår

Runt soffbord

200 kr
Citiboard
Butik Göteborg
Idag

BMW 116 d 5-door Urban Line...

99 900 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Snygg soffa, som ny

9 500 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Yamaha Dragstar XVS

33 000 kr
Blocket.se
Kungälv
Idag

Kristallkrona

15 000 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Derbi DRD PRO 2009

19 000 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Dockhus från KidKraft

500 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Historia bok

250 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Komet söker erfarna däckmontörer!

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Komet söker nu för kunds räkning ett antal däckmontörer. Kunden är en av de största däckkedjorna i Sverige med verkstäder över hela landet. Förutom verkstäder har företaget också två regummeringsanläggningar, där de med den senaste tekniken regummerar däck främst till lastbilar, bussar och entreprenadmaskiner. Bland företagets kunder finns allt från privatbilister till stora internationella företag. Du har ett intresse för det tekniska och har tidigare praktisk erfarenhet av att byta däck. Helst ser vi att du har jobbat på en däckfirma tidigare, ange detta i din ansökan. Som person är du driven och tar tag i de arbetsuppgifter som finns, du tycker om praktiskt arbete och är inte rädd för att ta i. Du trivs bra med att arbeta i team och har god fysik då tunga lyft kan förekomma i arbetet. B-körkort är ett krav. Tillträde Du kommer att ingå i Komets uthyrningsverksamhet.
0 kr
Metrojobb.se
Lager  ·  Göteborg

Komet söker däckmontörer

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Komet söker för kunds räkning en däckmontör i Borås omgående. Tjänsten är på heltid framtill mitten av april. Du har ett intresse för det tekniska och har tidigare praktisk erfarenhet av att byta däck. Helst ser vi att du har jobbat på en däckfirma tidigare, ange detta i din ansökan. Som person är du driven och tar tag i de arbetsuppgifter som finns, du tycker om praktiskt arbete och är inte rädd för att ta i. Du trivs bra med att arbeta i team och har god fysik då tunga lyft kan förekomma i arbetet. B-körkort är ett krav.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

BMW Vinterhjul Hakkapelita

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
4 st Nokian Hakkapelita 2 225/60 R16 98T 16" Bmw fälg. 5x120 8 mm Har varit monterade på min fars Bmw 728 ia. Fint skick på både fälgar och däck. Däcken är köpta nya för tre år sedan på däckfirma. Hjulen skickas Ej. Hämtas i Uddevalla. Kan eventuellt levereras i närområdet mot ersättning. Prutat och klart! /Andreas
2 990 kr
Blocket.se
Däck och fälgar  ·  Göteborg

Sommardäck - Volvo original 16" Continental

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Mycket bra sommardäck i skick som nya. Har gått ca 100mil, så mönsterdjupet är bra. Continental Premium Contact 215/55R16/93W Fälgen har dimentionerna 7.5Jx16Hx45 Bultmönster 5/108 Passar till Volvo C70 och säkert en massa andra bilar. Kolla någon av däckfirmorna på nätet om de passar din bil. Som info till superpedanten så har en fälg ett litet litet kantskrap, annars ser de ut som nya. Nypris ca12'000 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 000 kr
Blocket.se
Däck och fälgar  ·  Göteborg

BBS Lemans plagiat 17"

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Säljer mina bbs Lemans 17" fälgar som jag inte längre har någon användning för då jag skulle haft dom på min föregående bil som blev inlöst av försäkrings bolaget. Alla fälgarna är hela och i mycket fint skick ingen av fälgarna är kantstötta ! 2st däck 6mm resterande 5mm Fälgarna har även varit inlämnade på balansering hos en däckfirma. Låter det intressant tveka inte att mejla Fälgarna har samma bult mönster som gamla wv bilar Nypris ca 11000
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj