Quantcast
Till salu inom: ”

dagmatte uppsala säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Jag har en 10 veckors grandisvalp som jag nu behöver akut hundvakt till vecka 37 måndag-fredag ca 8:00-16:00 + måndag V.38. Min förra dagmatte var tvungen att sluta akut pga sjukdom. Tänk på att han bara är 10 veckor och är inte rumsren än, samt att det är viktigt att kunna uppfostra honom och räkna med att han kan bita på fel saker. Du får betalt, alternativt att jag kan vara hundvakt åt din hund någon helg eller kväll.
Snäll och lekfull springer spaniel hane i Uppsala söker dagmatte! Bruce Willies, snart 2 år söker dagmatte för alla veckans vardagar, tre veckor per månad. Du ska bo centralt, gärna nära Svartbäcken. Tider som gäller är ca 07.30 - 17.30. Kan han vara hos dig Till ca 19.00 någon kväll i veckan vore det bra. För mer information ring Anna-Eva på 0708 27 67 53.
I sommar planerar vi att skaffa hund! Men när jobb och så börjar igen behöver vi någon som kan passa honom på dagtid. Vi bor i björklinge så det passar om du bor här, men vi båda jobbar inne i uppsala så det går också bra om du finns inne i stan. Jag jobbar i gränbyområdet. Vi skulle behöva passning ca 3 dagar/vecka mellan kl halv 7-7 ca till 14.00 Om du vill komma hem till oss och gå ut med honom skulle det också vara av intresse. (vi bor på landet utanför Björklinge). Betalning efter överenskommelse.
Vi söker en ansvarsfull dagmatte, som är hemma dagtid och som kan tänka sig att ta emot vår hund (tik i labradorstorlek) i sitt hem (vi lämnar och hämtar) under tiden vi arbetar, kontorstid vardagar. Stor hundvana, särskilt av starka hundar. Intresse av vardagslydnad och uppfostran med mjuka metoder. Ersättning enl överenskommelse. Intresserad? Mejla, sms:a eller ring så snart som möjligt så berättar jag mer. Stort tack på förhand!
Hej! Har nu en plats att erbjuda kanske just Din hund. Heltid dag, kvällar, nätter och även helger. Jag är 38. Bor i Ekeby(Uppsala)tillsammans med min tonåriga dotter. Är hemma om dagarna men din hund måste kunna lämnas ensam några timmar. Ägnar mycket tid åt hundarna. Gos, motion, vardagslydnad och hjärngympa. Använder beröm och belöning, aldrig straff. Har nära till mark där hundarna kan springa fritt med andra hundar, samt fina promenadvägar. Tränar även specifika 'problem' om det önskas. Har just nu två hundar här. Det är två tikar så din hund bör vara en tik eller en kastrerad hanhund. Referenser finns!