Quantcast
Till salu inom: ”

derbi drd pro malossi säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Derbi DRD Pro Malossi SM Årsmodell: 2011 Mätarställning: 0 mil Färg: Flerfärgad Typ: Moped/EU-Moped Info: Derbi DrD Pro Malossi SM 2011 är en riktigt grym moped - en av de mest avancerade Supermotard mopederna som går att finna ute i handeln idag! Radialmonterat bromsok fram. Boxramen tillverkad i aluminium. plus att den är utrustad med elstart! Vi kan fixa hemlevererans direkt till din dörr över hela landet för endast 500kr i fraktkostnad! www.northbike.se Varmt välkommen! senda supermotard Super motard.
Hej! nu ska jag sälja min derbi på grund av annat intresse. Den har gått 250 mil enligt mätaren. Den är en -07 men uttagen sommaren -08. jag är andra ägaren på den och köpte den sommaren 2011. när man kör mopeden får man många blickar på sig. Det är en riktig "blickfångare" för den som vill ha uppmärksamhet! Den är i toppskick, precis som ny. skicka gärna på mobilen är inte på datorn så ofta.
Säljer nu min derbi då jag ska köpa bil Nyköpt i maj 2011 och väldigt sparsamt körd dessa 3 åren. Rullat 431 mil (servad vid 100 mil) Aldrig vinterkörd (oktober-mars) Några frågor eller funderingar så tveka inte på att skriva Har aldrig varit trimmad. Allt är original Kollar mailen dagligen så föredrar helst kontakt via mail/sms till att börja med Finns endast ett fåtal exemplar av denna i sverige så vill du sticka ut och vara speciell så får du det här Kom ihåg syns du inte så finns du inte!
Hej! Säljer nu min EU moped då moppetiderna tyvärr är över för min del. Det är en Derbi drd pro som knappt rullat 400 mil! Ser nästan ut som ny! Jag och brorsan är dom enda brukarna av mopeden. Aldrig vinterkörd och har alltid stått i varmgarage. Det som är gjort på den är följande: Borttagen "bögläpp" Bytt blinkers Bytt framkåpa till Cat Eye Bytt framstänka Bytt avgassystem till Malossi MHR Replica Supermoto (gått 50 mil) Kan göras till original igen om så önskas. taggar: Derbi, crossmoppe, cpi, yamaha, reiju
Derbi Drd Pro Malossi Editon Efter 5 års ägande ska jag sälja min Derbi. Småsaker som behövs fixas . - Frambromsen måste luftas. - Batteriet är dött, elen är död. -Förgasaren måste rensas. -Spricka höger bak. Har limmat ihop. Gianelli rör Orginal rör medföljer. Massa mera tillbehör.. Stått ett tag i mitt garage, har inte tid att fixa sakerna. Alla papper finns. Svarar endast på E-mail! 15.000kr