Quantcast
Till salu inom: ”

digitala trummor blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vinterdäck

Östersund

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag tänkte kolla om det finns något intresse för att köpa mitt fina trumset då jag har flyttat till lägenhet och måste köpa digitala trummor. Det är ett Tama Superstar-set med fem st pukor. 8",10",12",14" och 16". En virvel 14" och en baskagge på 22". Det följer givetvis med en mängd olika cymbaler och stativ. Trummorna är är i väldigt bra skick!! Virveln och riden på bilden följer ej med. Virveln som följer med är i samma färg som resten av setet. Jag säljer inga cymbaler separat!! Ring eller maila gärna för mer info.
säljer mitt trumset pga att jag spelar på ett annat, köpte det för 5000kr, trumpall för 800kr och matta för 300kr som jag kan skicka med vid snabb affär, skickar även med ett par trumpinnar och brukshandvisning, säljer allt det här för endast 3000kr! Digitalt trumset med bla. 215 olika ljud och 50 sånger. Möjligt att koppla till dator och MP3. Bra ljud och många funktioner! kolla länken nedan! http://www.youtube.com/watch?v=LoLDtZvE4ig&feature=player_embedded för mer information mejla eller ring
Alesis ControlPad Ett smidigt sätt att komma igång med digitalatrummor. Används ihop med en dator för att spela och eller programmera digitala trummor. Tar liten plats och stör inte grannarna som vanliga trummor. Sparsamt använd, fint skick. Nypris ca 2500 kr. OBS endast hårdvaran samt kartong och manual. Mjukvara från Toontrack och BFD medföljer Ej. För fler bilder och info se Alesis produktsida: http://www.alesis.com/controlpad Hämtas i Stockholm. Finns annonsen kvar så finns varan kvar.
Trummor/trumset från Pearl Vision VBX 925H, sparsamt använda. Köpta på Jam i Stockholm, Säljes pga tidsbrist! Har faktiskt spelat på dom bara några enstaka gånger pga tidsbrist plus att även har digitala trummor så dom har mest bara stått i rummet och sett snygga ut i c:a 2 år Orginal Kitet: 1 Virvel 1 Baskage 2 Hängpukor 1 Golvpuka 2 Cymbal stativ 1 Highhat kitet Ingår även pads som dämpar ljudet
Säljer nu mitt ca 1 år gamla Yamaha DTXplorer pga bristande intresse. Trumsetet är i gott skick och likaså pallen som medföljer. Mapex-pallen är en bekväm och stadig stol. Jag har fått pallen så jag vet inte vilken modell det är eller vad nypriset ligger på men det känns definitivt som en lite finare pall. Jag skickar även med 16 par trumstockar i märkena Vic Firth, Pro-Mark, Vater, Ahead och Wincent. Kontakta mig via mail. 4000kr vid riktigt snabb affär. Hör av dig!