Quantcast
Till salu inom: ”

doberman pinscher till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

TFH Publications. 1998. 96 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. I will be purchasing a doberman in the near future so I purchased this book because it looked to have specific training guidelines for the doberman breed. I was disappointed because all of the tips and techniques were of the general variety and didn't address the tempermental or behavioral aspects of the doberman (it refers you to the breed clubs). It is published nicely in high gloss with great photos.
Hej, söker efter en tik med stamtavla. Finner båda raserna intressanta. Båda har sina fördelar. Tidigare haft en Dobermann som jag vart mkt förtjust i och nöjd. Bor visserligen i en lgh men har skog och stora naturreservat 50m från huset. Har även ett sommarhus i Östergötland med stor tomt där hunden kan vara lös. Är dock förespråkare av frihet under totalt ansvar och ser koppel som något som bör undvikas när disciplinen och ömsesidiga förtroendet är högt. Har god erfarenhet av Dobermann gällande uppfostran med stark lydnad och ändå ett fantastiskt temperament med stort överseende av barn och andra hundar. Självrespekten lyckades ändå byggas upp. Har nu en ypperligt god livssituation där en ny hund får plats, få mkt tid att utvecklas och finna trygghet kommande året.
Tikvalpar röda/bruna finns att köpa av dvärghundsrasen PRAZSKY KRYSARIK en Tjeckisk hundras som är en av Världens minsta hundraser! Denna hundras är lika liten som en Chihuahua, pigg, glad och alert som en större hund ser ut som en Pinscher eller Doberman kan med fördel användas till sökhund, agility, orientering, dressyr och självklart som en ren familjehund. Ingen hund säljs på avbetalning! Valpen är registrerad på SKK och har stamtavla! Mammans reg. nr. i SKK: AS50250/2010 Ring för mer information! Prazsky Krysarik tfn 0707-35 46 49
Hej! Vi är ett par som bor ute i ett litet hus på landet utanför Nässjö i Småland. Vi har förtillfället dvärgpinschrar men söker nu en större hund. Vi letar efter raser av, cane Corso, dobermann, bullterrier, Pinscher mm Vi söker en hund som är reg. I skk och är frisk och stabil. Hane eller tik, vuxen eller valp, vi är öppna för förslag! Har ni hunden för oss? Hör av er !
Hej! vill nu kolla intresset, för att senare sälja eller byta min dob mot pengar eller en bmx (modell bättre)Säljer endast komplett!lägg ett bud osv :)bilder och spec:http://www.swebikers.se/forum/thread.php?t=69150