Till salu inom

"dobermann tik omplacering säljes"

Bjuv
Idag

American bully standard

15 000 kr
Blocket.se
Katrineholm
Idag

LJUVLIG blandras valp FRANS...

16 500 kr
Blocket.se
Älvdalen
Idag

Siberian husky/ Alaskan hus...

10 000 kr
Blocket.se
Säffle
Idag

Milo valp hane omplaceras

4 500 kr
Blocket.se
Täby
Idag

Pomerain tik

22 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
Idag

Golden mix valpar

14 000 kr
Blocket.se
Butik Säter
Idag

Kabelplog, kabelspjut & kab...

Blocket.se
Uppsala
Idag

Vuxna FRANSK BULLDOGG tikar

15 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Rotweiller/doberman hane 6 år

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ludvig/ ludde behöver omplacering pågrund av ändrade familjeförhållanden. Ludde är en snäll och lekfull hund som gillar att vara aktiv och stortrivs med barn. Han lyder bra och visar direkt om det är nåt han inte gillar, han går ihop med tikar och små hundar, andra stora hanhundar bör man undvika. Ludde behöver mycket kärlek och omsorg, ett plus är om du bor på landet då han älskar att springa i det fria. Mejla vid intresse !
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Eslöv

Shäfer/dobermanntik omplaceras

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Min tik Zäta måste omplaceras! jag har inte tiden, energin eller tålamodet som jag borde ha. Hon är chippad. Zäta föddes 31 Maj 2009. Hon är en väldigt envis och go tjej men hon behöver en ägare med tålamod och balanserad energi. Någon som vill och orkar ägna tiden till henne. Zäta är en blandning av dobermann och schäfer. Hon är registrerad hos jordbruksverket. Omplacering snarast. Pris kan diskuteras.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kalmar

Dobermann/schäfer tik omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En mycket trevlig o gosig Dobermann-blandis tik på ca 10 månader, mamma är äkta Dobermann med fin stam, pappa är äkta svart schäfer Denna blandning som är ganska vanlig i bla Tyskland, ger en dobbis lite ljusare teckning och tjockare päls, annars blir detta 95% dobbis, detta då schäfer redan ingår i framavlen av dobermann, Denna tik är socialt tränad, bilvan, kattvan, kommer på inkallning, kan gå med lös och även i koppel detta är ingen problemhund, utan tvärtom, en mycket tevlig och lyhörd ungtjej Hon bör hamna hos hundvana människor, med lite erfarenhet av dessa raser, som även klarar av att ha dem lösa ibland, då dobbisar, behöver springa av sig, för att må bra Priset är inte det viktigaste, utan att hon hamnar i gott och livslångt hem Mimmi är vetbes, avmask, samt chippad Mimmi har varit tillbaka hos uppfödaren i ca 4mån, det finns även en tecknad kullbror, samt en helsvart kullbror till salu, dessa har dock varit hos uppfödaren hela tiden Dessa hundar passar bra som bla som lösa gårdshundar på landet, då de hela tiden följer och håller sig där man är, samtliga är mycket trevliga och gosiga, samt lyhörda hundar, som även är tränade i koppen på gågata i stan För mer info eller bilder ring eller maila Mvh claes
3 000 kr
Blocket.se

Söker hund på foder, alt omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Söker en stor hund till gårdslivet. Även för att träna/tävla lydnad, agility, skydd. Gärna rottis eller dobermann, även schäfer.. blandras inget hinder. Finns hästar, katter och två andra hundar på gården. Antingen att ta på foder, men även omplacering är intressant. Obs, ej tik, endast hane. Har du en hund som kan passa? Hör av dig!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj