Till salu inom

"omplacering pinscher säljes"

Jönköping
Igår

Fin kastrerad hankatt

500 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Omplacering Undulat Hane

100 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Omplacering

250 kr
Blocket.se
Hallsberg
Igår

Helig birma tjej omplaceras

10 000 kr
Blocket.se
Lidköping
Igår

Omplacering

Blocket.se
Robertsfors
2 dagar

Omplacering, 2 årig katthon...

500 kr
Blocket.se
Burlöv
3 dagar

Beagle

14 000 kr
Blocket.se
Karlskrona
4 dagar

Chihuahua blandis

15 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

The Doberman Pinscher

209 kr
NYTT Bokus

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Kungsholmen

Hundar för omplacering

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hundfrämjandet är en idieel organisation som söker hem till svenska hundar som av olika skäl inte kan bo kvar i sina hem. Dom flesta trevliga familjehundar. Just nu söker vi hem till: Borderterrier/pudelblandis 2år Dalmatiner 7 år Pinscher 3år Schäfer/amstaff 2år Bordercollie/schäfer 5år Sidan uppdateras med nya hundar regelbundet. Alla hundar är märkta, vaccinerade o försäkrade. Vid intresse fyll i en intresseanmälan på hemsidan. Ingen hund placeras längre bort en 25 mil från Sthlm.
3 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Uppsala

Omplacering av Dvärgschnauzer & Dvärgpinscher

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi söker egna hem till våra två hanar av rasen Dvärgschnauzer svart & silver och Dvärgpinscher röd. Reg. i SKK. Ålder 6 år och 5½ år, Placeras om pga för många hundar hemma, inga problemhundar, båda friska, sociala och trevliga, gillar barn. Vill ligga i soffan och mysa och lilla dv.pinschern under täcket i sängen. Söker egna familjer, gärna tillsammans. Vi är noga var de hamnar, endast seriösa svar per telefon. Referenser krävs. MAILKONTAKTER BESVARAS EJ!!!
4 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

4-årig pinscherhane akut omplacering

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
AKUT OMPLACERING av pinscher! vi har en 4-årig pinscherhane som måste hitta nytt hem omgående! Detta är en hund som kräver jobb! Det absolut bästa hemmet för oggie är utan barn och andra djur. Oggie har varit väldigt osäker, vilket vi har jobbat mycket med och som har blivit mycket bättre! Det är en extremt glad hund som älskar att få springa lös i skogen, det är det bästa han vet! vet ni någon som skulle kunna tänka sig att ta över oggie så be dom höra av sig! Ring på: 070-3050741 MVH Dennis Angeland
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Omplacering Dobermann el rottis tik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
önskas Vi flyttar ut på hästgård tillsammans med vår katt ,dvärgpinscher och våra hästar och söker nu en ny kompis. Vi önskar oss antingen en rottis eller dobermann tik mellan 1-4år som ska få husera på 3hkt tillsammans med vår pinscher. Är uppvuxen med hundar och har därför stor vana. Jobbar nästintill alltid hemifrån och är därför mycket hemma önskas köpa för en omplaceringshund för en symbolisk summa . Hunden måste tycka om barn och andra hundar det är ett måste!
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Härryda

Omplacering av pinscherhane 5 år

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Texas är en snäll pinscher med stort hjärta och han älskar att hitta på saker tillsammans med sin husse och matte. Han är väldigt lättlärd och vi har gått många kurser tillsammans (personspår & specialsök är hans favoritaktiviteter). Han har inga problem med att vara ensam hemma och har aldrig förstört något, tuggat på möbler, skor osv. Han älskar att bli klappad och kliad, han är väldigt kelig. Orsaken till att vi väljer att omplacera Texas är flera. Han och vår andra hund har bråkat rejält med varandra några gånger. Det har inte varit oprovocerat, Texas går bra ihop med alla hundar, han går på hunddagis och det har aldrig varit några problem. En annan orsak är att Texas vaktar sin plats, har han legat länge på soffan eller sängen så anser han att den är hans. Inget fel med det när man är medveten om det. Man ber honom att gå ner och så gör han det. Dessvärre har vi en 2 månader gammal son och vi är oroliga för hur det ska gå när han börjar ställa sig upp och gå osv. Vi tror att Texas är lite stressad över det nya livet med en liten bäbis i huset. Det är en orsak till att vi vill att han kommer till en person som inte har barn. Jag vill verkligen understryka att Texas inte är en aggressiv hund. Han är en pinscher med alla de egenskaper som rasen har. Texas vaktar inte sin matskål eller leksaker, han vaktar dock sina ben så vi har gjort så att om han får ett ben så är det hans tills han tröttnat eller ätit upp det. Texas har haft problem med sin hud och äter färskfoder. Ibland behöver han ett bad med antibakteriellt schampo. Vill ni veta mer om Texas eller är intresserade av att ta över honom så maila mig och berätta om er och vad ni kan erbjuda för hem till honom. Hemmet är viktigare än priset!
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj