Quantcast
Till salu inom: ”

dubbelsulky barnvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barnvagn

Stockholm
Barnvagn

Sigtuna
Barnvagn

Umeå
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Svart Carena dubbelsulky med tillhörande hårdlift från 2008. Pris 1700:- Vagnen är extremt lättkörd. Den rullar och svänger väldigt lätt. Vi har varit väldigt nöjda med vagnen. Liggdelen är helt ny. Vi fick en ny efter en reklamation på en söm på den vi använde. (Nypris 1000 kr) Fotskyddet är nytt, eftersom vi bytte ut det gamla som var slitet. Sufflettena är solblekta ovanpå. Vi säljer även passande ståbräda (alltså för dubbelvagn) för 250 kr.
Säljer här våran underbara dubbelsulky i fint skick med möjlighet att köra akta graco baby safe och sedan använda som vanlig sulky Eller använda för lite äldre syskon direkt, mellan 0-3 år Möjlighet till fullt liggläge bak Sittläge 2 lägen i främre del. Med dubbla suffletter Dubbla fodrade vattenavstötande åkpåsar (vindskydd) Skyddsbygel med mugghållare Rymmlig varukorg Smidig och enkel att köra. Enkel att fälla ihop.
Akta Graco Quattro Tour Duo inköpt juni 2011. Perfekt smalare dubbelsulky som tar sig runt i smalare utrymmen. Har travelsystem på båda sätena vilket betyder att man kan klicka in två babyskydd, perfekt om barnen sover. Vi har använt den som extrasulky när vi har varit och handlat etc så den har knappt varit utomhus. Regnskydd samt fotsäck ingår. För mer info om vagnen titta på Akta Gracos hemsida http://www.gracobaby.se/cdetail.php?catCode=53
Nu är det dags att rensa ut lite barnprylar ur förrådet. Prylarna är i begagnat skick men har förvarats skyddat och är fullt funktionsdugliga. Dubbelvagn / dubbelsulky av märket Brio inkl regnskydd för två och en sittdyna (hemmasydd). 200 kr Ståbräda / åkbräda / buggy board av märket Lascal. Passar till de flesta vagnar då fästena är flexibla. 150 kr Vi bor i Lundby på centrala Hisingen. Mvh Paula Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Dubbelsulkyn är svart och av märket Koelstra Simba. Paraplyvagnen är smal, 74 cm, så att den kan köras genom en vanlig dörröppning. Sitsen har lång rygg vilket gör att även större barn sitter bra i den. Sitsarna är individuellt fällbara till fullt liggläge. Framhjulen är låsbara för bättre framkomlighet på sämre underlag. Vagnens mått Ihopfälld: 106 x 45 x 22 cm Uppfälld: 77 x 74 x 109 cm Vikt: 13 kg Tvillingvagnen finns i Långbro i Älvsjö.