Quantcast
Till salu inom: ”

duna bur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kain

Norrköping
Målvakts bur

Grums
Vinterjackor

Tomelilla
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Efter mycket funderingar fram o tillbaka har jag kommit fram till att det nog vore bäst om mina två rysk vintervita dvärghamstrar fick flytta till någon som kan ägna de mer tid än vad jag gör. Det är två hanar på cirka 8 månader. De är väldigt nyfikna och har svårt att sitta still. Medföljer gör en stor bur (Ferplast Maxi duna) och dess tillbehör. Hemmet är viktigare än priset!
Duna maxi SÅLD ________________________________ Akvarie ca 80L, långt istället för högt vilket ger stor yta att springa på. Har tidigare används till möss. Mycket bra skick då endast lite silikon är avgnagt i hörnerna. finns även en form av lock trä att få med om så önskas, dock är det en aning gnagt på vissa ställen, men funkar utmärkt! Nypris: 400:- Pris nu: 50:- _________________________________ Tillbehör; SÅLT Kontaktas via mejl eller sms
Blixten är en guldhamster på ca 2-3 månader. Han har en fin Cage Duna Fun Large bur som är som ny. Den har ett rör som går utanför buren som Blixten älskar att gå i. Skålar, springhjul, två hus, en sko plus spån och mat ingår. Söker ett nytt hem med någon som har lite extra kärlek och tid att ge honom, omgående! Vill endast ha betalt för buren. Som ny kostar 1149:-.
Jag måste göra mig av med mina dun bollar för jag har då en son som är överkänslig mot dom. Nyfparakiten köpten jag i sep då var han 10 veckor. Han e inte tam än.. Har suttit lite på mina axlar. Underlaterna har jag haft sen förra året. Inte heller direkt tama men dom har suttit på mina axlar och fingrar. Burar finns till fåglarna. Hade tänk 1500 för nyfparakiten med bur. Underlaterna 500 med bur. Bilder har jag inga men jag kan skicka de om du e intresserad.
Vår lilla hamster är lite mer än ett år gammal. Den får ingen uppmärksamhet här hemma och det är synd att den ska behöva bo här. Har en fin ljusblå duna bur med tillbehör. Skickar med all mat, sand spån, halm etc. Hoppas att någon med mer tid kan förbarma sig över honom. Priset som är satt är symboliskt mest för att få lite betalt för buren. Kan diskuteras!