Quantcast
Till salu inom: ”

kanin kastrerad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! säljer nu min ca 2år gammla Lejonhuvade dvärgkanin för att jag inte har tid med honom då jag börjar på gymnasiet nu till hösten. Han är inte kastrerad, han är inte rädd för andra djur, brukar kela med min katt här hemma ibland. Bur medföljer och en stor bale spån (en som man har till hästar, Räcker typ ett halvår/år) mat, vattenflaska, leksaker, bajs spade, sele mm. medföler oxå :) ring/smsa/mejla för mer info :)
Vi letar efter några vuxna kastrerade katter, som gärna vill vara ute. Önskvärt är en trivsam personlighet, att katten accepterar andra katter och att bli hanterad. Vi erbjuder ett fritt liv på vår gård på landet, mycket möss och sork och god tillsyn och omsorg från matte och husse. Det finns sovplats i lagård, eller pannrum om det kniper vid t ex skada, sjukdom eller sträng kyla. Övriga djur på gården är två hundar (går fritt på hägnad tomt), får, höns och kaniner. Har du nån katt (eller kanske två?) som måste flytta och kanske skulle trivas hos oss? Hör av dig i så fall!
En tik i liten storlek sökes, som sällskap till vår lilla dvärgschnauzertik på 2 år. Vi har barn och andra djur, en kastrerad labradorhane , katt, får, höns, kanin m.m så hon måste vara van vid sånt!Vi bor på landet och hundarna får springa fritt och går dagligen på skogspromenader, då vi bor vid skogen. Hos oss är alltid någon hemma för det mesta, och det är mycket sällan hundarna måste vara hemma ensamna, vår tik får följa överallt. Har du en liten tik som du vill sälja till oss, så hör av dej! Allt av intresse ,till ett rimligt pris! Behöver ej vara renras!
Två pigga och friska kaninpojkar säljes, en och en eller tillsammans. Tänk dock på att de MÅSTE kastreras om de ska bo tillsammans(ca kostnad 700 kr/kanin). OBS att bur ej medföljer. Födda 4-5 juli 2011. Blandning vädur(mamma) och hermelin(pappa) så de är små. Bilden är på deras pappa, pojkarna ser ut ungefär som honom. Jag är tillgänglig för råd efter köp. Ett bra hem är viktigare än priset. Välkommen att höra av dig! Kom gärna och hälsa på.
Hejsan! Nu behöver våra två små flickor flytta hemifrån. Mamman och pappan (som numera är kastrerad) har tröttnat på att ha dem hos sig. De föddes den 18:e december. Mamman är en flerfärgad Crested och pappan en vit Teddy. Tjejerna är mycket sociala och vana vid att handskas utav barn. Det ni får med er när ni köper dem är: Bur, vattenflaska, mat, C-vitaminer, hö, spån och hus!