Till salu inom

"dvärgspets pomeranian säljes"

Södertälje
Igår

Pomeranian

26 000 kr
Blocket.se
Hallsberg
Igår

Liten blandis hane letar si...

11 500 kr
Blocket.se
Vänersborg
Igår

Pomeranian

1 000 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Pomeranian tik valp 10 månader

18 000 kr
Blocket.se
Göteborg
Igår

Pomeranian valp

22 000 kr
Blocket.se
Norrtälje
2 dagar

Pomeranian hane 1 år

25 000 kr
Blocket.se
Ystad
2 dagar

Pomchi tik leveransklar (po...

20 000 kr
Blocket.se
Nacka
2 dagar

Pomeranian mini

22 500 kr
Blocket.se
Jönköping
2 dagar

Pomeranian Papillon hanvalp

7 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Höör

Renrasig underbar pomeranian

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Nu är vår lilla pomeranian (dvärgspets) fröken Molly till salu. Hon är drygt 3 år gammal och är renrasig. Vi söker ett hem där hon kan få mycket kärlek och omtanke i resten av livet. Vid leverans är Molly: Vaccinerad Chipmärkt Veterinär besiktigad Avmaskad Är ni intresserade av att ge henne ett livslångt hem så vänligen skicka ett mail och berätta lite om er/dig/familjen. Hemmet är viktigare än priset som ni ser. PS. Glöm inte att lämna ert TELEFONNUMMER. DS.
7 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Värmlands län

Söt pomeranian tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Incey är en jätte söt dvärgspets på 8 år som tyvärr måste säljas då hon inte får den tid och kärlek som hon behöver. Hon fungerar bra ihop med andra småhundar och tycker även om katter. Incey är en typisk soff-hund som ÄLSKAR uppmärksamhet och att vara den stjärnan hon (tror) är! vi vill att den här bedårande lilla hårbollen kommer till någon som har gott om tid för henne. Daglig pälsvård är viktigt! hon är både chippad och har stamtavla men har aldrig ställts ut då hon är väldigt liten och har dåliga tänder.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sigtuna

Pomeranian valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hej! 2 st pomeranian (dvärgspets) 1 tik och 1 hanne söker nya hem.De är redan leveransklara. Vid leverans är de -vaccinerade -chipmärkta -veterinärbesiktade -avmaskade tre gånger Deras föräldrar saknar stamtavla och därför har dom heller ingen stamtavla. De är två nyfikna, busiga och väldigt snälla valpar, dom älskar alt og alla. Seriöst intresserade är varmt välkomna att höra av sig!
9 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Sigtuna

Pomeranian (dvärgspets) valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hej! 2 st pomeranian (dvärgspets) hanner söker nya hem.De är redan leveransklara. De har framåtanda, glada, har bra temperament, intelligenta och sällskapliga dom älskar alt og alla. Uppfödda i hemmiljö och vana vid andra hundar. Vi är efter ett livslångt hem hos någon som har tid och kärlek över till valpen. Vid leverans är valpen/valparna. *veterinärbesiktigad *avmaskad *vaccinerad *chipsmärkt Deras föräldrar saknar stamtavla och därför har dom heller ingen stamtavla. Vid valpintresse gäller endast personlig kontakt, meila så kontaktar vi dej.
9 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Osby

Pomeranian (Dvärgspets) valp (Stamtavla)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hej! Pga sjukdom så söker jag nu ett nytt kärleksfullt och livslångt hem till Douglas. Han är född den 13/4 12 och är rumsren. Alla papper finns- besiktningsprotokoll m.m. Säljes inte som kläpådocka och inte till småbarns familjer och inte som ensamhund om inget sällskap finns på dagarna. Pomeranian (dvärgspets) hundarna är väldigt mycket hund i litet format. Positiva, glada, pussiga och keliga samt intilligenta. Vid intresse maila mig och berätta lite om vad Ni har för hem att erbjuda min lilla valp så kontaktar jag om det låter intressant.
9 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj