Quantcast
Till salu inom: ”

dvärgspets pomeranian säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är vår lilla pomeranian (dvärgspets) fröken Molly till salu. Hon är drygt 3 år gammal och är renrasig. Vi söker ett hem där hon kan få mycket kärlek och omtanke i resten av livet. Vid leverans är Molly: Vaccinerad Chipmärkt Veterinär besiktigad Avmaskad Är ni intresserade av att ge henne ett livslångt hem så vänligen skicka ett mail och berätta lite om er/dig/familjen. Hemmet är viktigare än priset som ni ser. PS. Glöm inte att lämna ert TELEFONNUMMER. DS.
Incey är en jätte söt dvärgspets på 8 år som tyvärr måste säljas då hon inte får den tid och kärlek som hon behöver. Hon fungerar bra ihop med andra småhundar och tycker även om katter. Incey är en typisk soff-hund som ÄLSKAR uppmärksamhet och att vara den stjärnan hon (tror) är! vi vill att den här bedårande lilla hårbollen kommer till någon som har gott om tid för henne. Daglig pälsvård är viktigt! hon är både chippad och har stamtavla men har aldrig ställts ut då hon är väldigt liten och har dåliga tänder.
Hej! 2 st pomeranian (dvärgspets) 1 tik och 1 hanne söker nya hem.De är redan leveransklara. Vid leverans är de -vaccinerade -chipmärkta -veterinärbesiktade -avmaskade tre gånger Deras föräldrar saknar stamtavla och därför har dom heller ingen stamtavla. De är två nyfikna, busiga och väldigt snälla valpar, dom älskar alt og alla. Seriöst intresserade är varmt välkomna att höra av sig!
Hej! 2 st pomeranian (dvärgspets) hanner söker nya hem.De är redan leveransklara. De har framåtanda, glada, har bra temperament, intelligenta och sällskapliga dom älskar alt og alla. Uppfödda i hemmiljö och vana vid andra hundar. Vi är efter ett livslångt hem hos någon som har tid och kärlek över till valpen. Vid leverans är valpen/valparna. *veterinärbesiktigad *avmaskad *vaccinerad *chipsmärkt Deras föräldrar saknar stamtavla och därför har dom heller ingen stamtavla. Vid valpintresse gäller endast personlig kontakt, meila så kontaktar vi dej.
Hej! Pga sjukdom så söker jag nu ett nytt kärleksfullt och livslångt hem till Douglas. Han är född den 13/4 12 och är rumsren. Alla papper finns- besiktningsprotokoll m.m. Säljes inte som kläpådocka och inte till småbarns familjer och inte som ensamhund om inget sällskap finns på dagarna. Pomeranian (dvärgspets) hundarna är väldigt mycket hund i litet format. Positiva, glada, pussiga och keliga samt intilligenta. Vid intresse maila mig och berätta lite om vad Ni har för hem att erbjuda min lilla valp så kontaktar jag om det låter intressant.