Quantcast
Till salu inom

"pomeranian skåne säljes"

Malmö
Idag

Pomeranian (Dvrgspets) valp...

8 500 kr
ABC-Annons.se
Skurup
Idag

Pomeranian SKK

30 000 kr
Blocket.se
Klippan
Idag

Pomeranian hane till Avel

2 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Renrasig svart Pomeranian

2 000 kr
Blocket.se
Landskrona
Idag

Pomeranian

24 500 kr
Blocket.se
Landskrona
Idag

Pomeranian

24 500 kr
Blocket.se
Tomelilla
Idag

Pomeranian valp

24 500 kr
Blocket.se
Tomelilla
Idag

Pomeranian blandras valp hane

17 000 kr
Blocket.se
Östra Göinge
Idag

Pomeranian

22 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Malmö

Pomeranian valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Den 20 januari föddes 3 st söta små pomeranian hanar. Valparna är renrasiga . Både mamman och pappan är pomeranian. Mamman bor hos mig, pappan i Halmstad. Mamman är 21cm i mankhöjden och pappa 22,5 cm. Valparna är både sociala, vänliga och kloka familjehundar . De är leveransklara , säljes inte under 8 veckor. Vid leverans är de: *Veterinärsbesiktigade utan anmärkning *Vaccinerade *Chipmärkta *Avmaskade 2 gånger Valpen kan tingas för 2000kr (återbetalas ej vid återbud). Förfrågan får gärna ske per mail (i veckan jobbar jag i Danmark ) BARA seriösa och ansvariga kan höra av sig.
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Malmö

Pomeranian

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Söker ett kärleksfull hem till min valp då jag tyvärr inte längre har tid för honom pga många resor inom jobb. Han är helt underbar, livfull och charmar alla i sin närhet. Han är född 2011-06-12 - Vaccinerad - Avmaskerad - Stamtavla - ID-märkt - EU Pass Skicka gärna kort om dig själv så hör jag av mig till dig. Jag säljer inte valpen på avbetalning, och inte på foder. OBSERVERA! Endast seriösa svar.
16 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Höör

Pomeranian Tik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Underbart söt Pomeranian tik efter friska sunda föräldrar. Tiken är den högra på bilden. Hon och hennes två brödrar är nu 5 veckor gamla och är leveransklara i mitten/slutet av april då dom är: #Veterinärbesiktigade #Vaccinerade #Chip-märkta #Stamtavla reg. i SKK #Avmaskade #Dolda fel försäkrade Har du/ni ett livslångt, kärleksfullt hem till denna lilla tös är du välkommen att höra av dig!
16 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hässleholm

Svart Pomeranian Tik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Pomeranian tik söker ett nytt hem med mycket tid och kärlek och promenader. Hon är en väldigt glad och mysig liten tjej som är lättlärd. Pga tidsbrist känner vi att hon förtjänar bättre och ser oss omkring. Hon har ej stamtavla men kommer från garanterat friska linjer och är RENRASIG då hon är från familjens egenuppfödning. Endast seriösa gör sig besvär. Maila en kort beskrivning om dig/er och lämna nummer så hör vi av oss. Ett mail med endast frågor eller bildförfrågan kommer ej att besvaras då det regnar in sådana oseriösa mail.
7 500 kr
Blocket.se