Quantcast
Till salu inom: ”

pomeranian skåne säljes

Tidigare annonser till salu

Den 20 januari föddes 3 st söta små pomeranian hanar. Valparna är renrasiga . Både mamman och pappan är pomeranian. Mamman bor hos mig, pappan i Halmstad. Mamman är 21cm i mankhöjden och pappa 22,5 cm. Valparna är både sociala, vänliga och kloka familjehundar . De är leveransklara , säljes inte under 8 veckor. Vid leverans är de: *Veterinärsbesiktigade utan anmärkning *Vaccinerade *Chipmärkta *Avmaskade 2 gånger Valpen kan tingas för 2000kr (återbetalas ej vid återbud). Förfrågan får gärna ske per mail (i veckan jobbar jag i Danmark ) BARA seriösa och ansvariga kan höra av sig.
Söker ett kärleksfull hem till min valp då jag tyvärr inte längre har tid för honom pga många resor inom jobb. Han är helt underbar, livfull och charmar alla i sin närhet. Han är född 2011-06-12 - Vaccinerad - Avmaskerad - Stamtavla - ID-märkt - EU Pass Skicka gärna kort om dig själv så hör jag av mig till dig. Jag säljer inte valpen på avbetalning, och inte på foder. OBSERVERA! Endast seriösa svar.
Ior är född 19 nov 2011, Reg SKK, brindle vilket är en icke tillåten färg på utställning. Han har dessutom vuxit sig för stor. Pappan och mammam är runt 2 kg men han är dubbelt så stor vilket beror på att det finns amerikanska importer bakom. Chippad och vaccinerad. Blev påsprungen av en större hund och fick en sträckning i ena bakbenet som nu är läkt men benet måste tränas. Därför prissänkt. Otroligt snäll och kelen, glad och lugn men av naturliga skäl något rädd för främmande större hundar. Kan inte svara på Facebook-kommentarer då jag inte är med där. Var snäll och maila eller ring istället!
Underbart söt Pomeranian tik efter friska sunda föräldrar. Tiken är den högra på bilden. Hon och hennes två brödrar är nu 5 veckor gamla och är leveransklara i mitten/slutet av april då dom är: #Veterinärbesiktigade #Vaccinerade #Chip-märkta #Stamtavla reg. i SKK #Avmaskade #Dolda fel försäkrade Har du/ni ett livslångt, kärleksfullt hem till denna lilla tös är du välkommen att höra av dig!
Pomeranian tik söker ett nytt hem med mycket tid och kärlek och promenader. Hon är en väldigt glad och mysig liten tjej som är lättlärd. Pga tidsbrist känner vi att hon förtjänar bättre och ser oss omkring. Hon har ej stamtavla men kommer från garanterat friska linjer och är RENRASIG då hon är från familjens egenuppfödning. Endast seriösa gör sig besvär. Maila en kort beskrivning om dig/er och lämna nummer så hör vi av oss. Ett mail med endast frågor eller bildförfrågan kommer ej att besvaras då det regnar in sådana oseriösa mail.