Quantcast
Till salu inom: ”

eko gitarr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Supernova elit säljes i gott skick. Spelar musik på ett fantastiskt sätt, öppet, mjukt, grymt dynamiskt inget som sticker ut och irriterar. Och klarar all musik, inte bara glesa spår med en sångare med gitarr och lite eko som så många andra. Är lätt den bästa högtalarn under 100! Är bara till salu fram till helgen då ett par QRS Nebulosa får åka hem till butiken igen om inte supernovorna blir sålda. (skillnaden är inte gigantisk) Låda och randen i mitten på baffeln i valnöt. Övriga baffel i björk.
Ska nu sälja min elgitarr med tillbehör pga tappat intresse. Med är en Epiphone SG, en behringer vintage delay effektpedal för eko och fördröjning, en förstärkare Roland cube 15x med följande effekter: Metal Stack, Metal, Distorsion, Overdrive. Tre sladdar, en 6 m, en 2m och en liten sladd om du har två effektpedaler. Allt är beställt från thomann.de byter gärna mot trumset PS. Repor längst ner på gitarren och högst upp.
Echopet analogt kulteko säljes till högstbjudande. Flera inställningsmöjligheter (delay,eko,mix..) Ingångar för gitarr och mick. Bjud så hör jag av mig om det blir ett intressant bud..... Epiphone ES 175 i nyskick med rejält halvhårt case säljes för 2500:- Seymour Duncan Dynasonic-mickar som klår orginalen. Handgjorda i USA och signerade av mästerbyggaren på SD. Äkta Dynasonic-ljud (långa magneter som det ska vara). Ligger i orginalaskar med datum och signaturer på förp. Pris =högstbjudande! Grejorna kan skickas med tex bussgods och då står köparen för fraktkostnaderna.
Zoom digitalporta säljes nypris ca: 2500.- mitt pris: 1200.- Liten och lätt att ta med. inbyggd trummaskin som är fullt programmeringsbar. programmeringsbar bas. innehåller effekter för gitarr, bas, sång, keyboard. mixeffekter med reverb, eko mm. 6 mono-spår och 2 stereo-spår utöver trummor och bas. fungerar med 4st AA-batterier ca 5 timmar, eliminator ingår. Inspelning sker på sd-minneskort max 1GB, (ingår) Nyskick. mer info på: http://www.zoom.co.jp/products/mrs8 tel 070-38 58 444 /Anders
Hej jag säljer mina gitarrer för att jag har fått nya!Elgittaren är en LTD KH-202 som i butik nu är värd 3395 men jag säljer den för 2500 eftersom den är ca 6 månader gammal! Akustiska är en eko som är värd 1200 i butik men jag släpper den för 500 eftersom den är 1 år gammal! Ni kan köpa bara en av de här gitarrerna! Kontakta mig om du är intresserad! :)