Quantcast
Till salu inom: ”

ektorp soffklädsel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffklädsel

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ikeas Ektorp 2 sits soffklädsel. (Endast klädsel EJ möbeln) 1 x 2 sits Se mått på nedanstående länk: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80047598/#/90119603 Tvättade endast en gång och bara använda i ca 5 mån tid. Hela och rena! Lite mattare som svart bomull blir efter en tvätt men fullt användbara och fräscha. Pris: 700 kr Pris kan diskuteras vid snabb affär!!! Endast avhämtning.
Vi säljer nu våra svarta Ektorp soffor. En 3 sits och en 2 sits. 3 sits soffan är inköpt för ca 1½ år sedan och 2 sist något äldre. Det enda är att det blivit lite missfärgningar på tyget efter tvätt då det blektes på en del ställen. Därav det billiga priset. Ny soffklädsel finns det att köpa lite över allt. I övrigt är sofforna jätte sköna och bekväma! Vi har gillat dom skarpt! Undrar ni över något så fråga gärna. Mvh Jens
Säljer en Idemo röd soffklädsel då jag inte har kvar soffan och använde den som extra klädsel. Den ligger nerpackad i kartong men går att tvätta i maskin på upp till 60% och stryka om det skulle behövas! Då blir den som ny igen! :D Sparsamt använd. Nypris: 2495 :- Mitt pris! 1500:- Svara gärna via sms eller mail då jag har ett ojämnt jobbshema. Tack! :)
Hej! Säljer en snygg soffklädsel till soffan Ektorp från Ikea. Det är en klädsel till en 2 sits soffa och till en 3 sits soffa. Det är av rött machestertyg och båda klädslarna är i fint skick. Ett bra alternativ till att köpa en ny soffa för flera tusen! Hör av dig om du har några funderingar! Nypris 1300.- nu 700 kr och då är de i fint, bra skick!
IKEA Ektorp bäddsoffa 3-sits, Blekinge vit + fotpall Smart bäddsoffa med förvaring i ryggstödet och lätt att omvandla från soffa till säng. Inköpt på IKEA hösten 2010. Fint skick, då vi hela tiden har haft ett överkast över soffan. Ektorp fotpall (Blekinge vit) samt extra soffklädsel (Blekingevit) ingår i köpet. Nypriser: Bäddsoffa 7.995 kr Fotpall 995 kr Extra klädsel 695 kr Totalt nypris: 9.685 kr Ditt pris: 3.900 kr