Quantcast
Till salu inom: ”

engelsk hjul säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nyskick, enbart använd ett fåtal tillfällen. Engelsk exklusiv lyx-vagn. Färgen är mörkt marinblå. Bra detaljer och välutrustad. - större hjul än på "vanliga" parplyvagnar - liggdelen är helt ny, vänd mot föräldern så man ser det lilla barnet. - fullt liggläge i sittdelen - sufletten kan enkelt göras om till fläktande soltak - handtaget har två lägen, ett lägre och ett högre läge. - varukorg tillbehör: - ficka som knäpps på handtaget för förvaring av småsaker, flaska, mobil etc. - regnskydd, insektsnät - fotsak (vindskydd till sittdelen) - täcke i orginal till liggdelen som kan knäppas in i fotsacken, blir då en varm åkpåse till sittdelen.
Jag säljer min Mercedes 430 på grund av ändrade förhållanden. Bilen är i mycket bra skick. OBS bilen är högerstyrd och engelsk registrerad. Jag kan hjälpa till med pappershanteringen och svensk reg kostar c:a 2000 SEK. Massivt utrustad med bl.a. Svart läder, 18 tums alu hjul, Full elektroniska säten, Sat Nav, Telefon, Digi-klima, Parkeringssensorer, Soltak, mm, mm. Full servicehistoria inklusive samtliga fakturor för service o underhåll. Extra billig för snabb affär.
En utsliten eller en trasig knappsats kan stta mnga kppar i hjulet. Drfr r det ibland ndvndigt att byta ut den. OBS Engelskt tangentbord! Tillverkare: Nokia Detta ingr: 1 x knappsats till Nokia E71 (Svart/Gr) MrGizmo rekommenderar: Plektrum Mobilskruvkit Frpackning: Bubbelplast - varan levereras med ett hrdplastskydd lmpat fr transport som med sin frmga att ta s lite plats som mjligt bidrar till ett billigare frsljningspris. Kompatibel med: Nokia E71
Reservdelar till Kyosho Mini Inferno i massor! Två stycken kompletta chassie, ett hyfsat original och ett ombyggt med borstlös motor och alu-bottenplatta. Detta är dock inte fullt fungerande bilar, en hel del är i gott skick men en del är hårt slitet (ffa diffar och fälgar). Utöver bilarna ingår det tre sändare/mottagare, svenskt och engelskt instruktionshäfte, fyra motorer (två original, en HT och en borstlös), gott om stötdämpare, hjul och massor av reservdelar som drivaxlar, diffdelar, krängningshämmare, skruvar, muttrar, lager, brickor plus mycket extra plastdelar. Kort och gott det mesta som behövs för att hålla liv i en eller två bilar ett bra tag.