Till salu inom

"exotic shorthair säljes"

Örnsköldsvik
Igår

Intressekoll

1 500 kr
Blocket.se
Norrtälje
5 dagar

Brittisk korthår

9 000 kr
Blocket.se
Växjö
7 dagar

Exotic kattungar

8 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Natur och djur  ·  Kristianstad

Exotic Perser Hona

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Det här är lilla Doris, Hon är ett år och skulle gärna vilja bli mamma. Hon själv är en blandning mellan långhårig Perser och Exotic Perser (korthårig). utan stamtavla men Fullt frisk. Är väldigt tillgiven och sällskapssjuk. Hon pratar mer än gärna (särskillt nu i parningsmånaderna). Älskar allt som rör sig, människor, bollar, fåglar ute i träden och mest av allt älskar hon hundar. Dom kan man driva riktigt mycket med. Iaf den som bor med henne. Doris är en innekatt men tycker det är ganska skönt att få lite friskluft ibland, då gärna i sitt rosa koppel. Har du en hane som passar lilla Doris? Perser, Ragdoll, Birma eller liknande så hör gärna av er.
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Järfälla

Söker katt av rasen EXOTIC

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hej! Jag och min flickvän söker en katt till vårt lilla hem i Jakobsberg på 65kvm. Vi söker en katt av rasen exotic shorthair, alltså en korthårig perser. Vi söker främst en kattunge, och detta i Stockholm med angränsande län. (Äldre katt kan vara uteslutes inte) Har du den katt vi söker, hör av dig så berättar vi mer om oss! Mvh Jakob & Emma
0 kr
Blocket.se

Exotic Hona

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Nu är det så att vi är tvungna att sälja vår älskade lilla honkatt Chibi (Betyder liten på Japanska) Som är en Shaded Silver Exotic Shorthair från det efterlängtade katteriet Yamacatos. På grund utav förändrade familjeförhållanden och allergier inom familjen. Hon är lite över ett år gammal, född den 1:a Oktober 2012 och vi fick henne den 23:e December. Ni kommer få med er ett speciellt "tårmedel" som man har under hennes ögon då hennes tårkanaler är så trånga som alla Exotics och Perser har, så är det bra att få bort det. De lider inte utav det men det ser renare ut på det viset. Hon är en innekatt men om ni har en balkong eller uteplats så tycker hon att det är jättekul och skönt att vara ute en liten stund och bara dega i solen. Vi känner att det här är det bästa beslutet för henne och vill att hon ska få ett bra hem där hon blir ompysslad och omhandtagen på bästa sätt. Hon kommer dessutom från en väldigt fin stamtavla och hennes föräldrar, samt en utav hennes systrar är utställningskatter men hon kan dessvärre inte bli det då jag tror Uppfödaren sa att hon hade för litet mellanrum mellan öronen, men hon är like fin för det. Så om du är intresserad av denna söta lilla tös hör gärna av er via sms, mail fungerar också men kollar inte den lika ofta.
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj