Quantcast
Till salu inom: ”

perser exotic katter till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fyra underbart söta katt bebisar söker någon som kan älska dom, två pojkar och två flickor. Födda 2011-02-07. Två blåsilvertabbyexotic hanar, en sköldpaddsfärgad hona exotic och en långhårig sköldpaddsfärgad perser hona. De har ett mycket fint temperament, lugna, harmoniska och kelna men kan också busa till det rejält ;-). De är vana vid barn, andra katter och hund. Vid leverans kommer de att vara rumsrena, vaccinerade 1ggr och av maskade. Går bra att tinga mot en handpening på 500kr som ej återbetalas om du ångrar dig. Välkomna att titta på de små underverken.
Vår älskade Barik måste nu säljas på grund av ändrade familjeförhållanden då vi inte har den tiden till honom som han förtjänar. Barik är en exotic vit perser hane och är 1,5år. Han är väldigt snäll och gillar att vara ute och att sova. Han kommer ursprungligen från Moldavien och är vaccinerad för bland annat skydd mot rabies. Just nu finns han i Ingelstad lite mindre än två mil från Växjö Vi söker nu en bra familj som har tiden till honom och som gillar katter. Pris kan diskuteras! Hör gärna av er vid frågor!
En äldre dam söker nytt hem! Pga. ändrade flytt och jobb förhållanden. Hon är van vid både andra katter, hund och barn. Lite skygg men absolut sällskaplig och kelgo. Hon är född 2007-06-18 Hon är renrasig, har stamtavla och är utställningbar om så önskas. Ser helst att hon hamnar hos någon som är kattvan eftersom att perser är i behov av en del kattvård. ring eller maila vid intresse. Ps. den personliga kontakten är viktig!
Nu har Firinellas katteri en honkattunge persertill salu. Hon är blåtabby med lite vitt på tassar, haka och mage sk låggradigt vit. Sweet Cimplicity är mycket trevlig och van vid hund och andra katter. Sweet C kan tingas redan nu men är inte leveransklar förrän tidigast den 23 mars då hon blir 12 veckor. Vid leverans har hon stamtavla i WCF, är vaccinerad, chippad, Dolda fel försäkrad i Folksam i 3 år, samt veterinärsbesiktigad och avmaskad. Hon är efter PKD fria linjer. Välkommen att ringa eller maila för mera info. "Firinellas perser/exotic"
Semlan behöver nytt hem! Semlan är snart 3 år och behöver ett nytt hem pga att matte blivit allergisk. Semlan har ingen stamtavla men båda föräldrar är perser, en lugn, liten och nätt katt som är försiktig av sig men väldigt tillgiven. Innekatt men väldigt nyfiken på livet utanför! Är inte kastrerad då tanken var att eventuellt ge henne en kull. Söker efter snälla människor som har tid och hjärta! Semlan är inte van vid andra katter eller djur, inte heller småbarn.