Quantcast
Till salu inom: ”

korthårig exotic katt salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Greta är en blåvit perser hona som behöver ett nytt hem. Greta är 3 år gammal och jag har använt henne färdigt i avel och därför vill hon ha ett nytt för alltid hem. Greta är mycket social och trevlig och ingen problem katt, hon är både hund och kattvan. Greta säljes som kastrat och betalningen motsvarar vad en kastrering kostar. Hör av er om det låter intressant Jag har även en blåvit exotic hona 2 år gammal som säljes på samma villkor för bild på henne mail. Exotic är den korthåriga varianten av perser
Jag letar efter ett kärleksfullt och livslångt hem med sällskap på dagarna till henne Hon är över 12v och alltså klar för lev, hon är då avmaskad veterinärbesiktad, ID märkt med chip, vaccinerad 2 gånger mot kattpest o kattsnuva, är dolda fel (som gäller i 3 år) liv, sjuk och olycksfalls försäkrad hos Agria , har Stamtavla ifrån Sverak, ett kattungepaket ifrån Royal Canin och livslång support ifrån mig Mina katter är kända för sitt underbara och trygga temperament. Jag tar ut 1000:- i tingningsavg som inte betalas tillbaka. (Exotic är en korthårig Perser med samma lugna temperament men mindre pälsvård)
Det är med tårar i ögonen denna annons skrivs. Våran fina kisse trivs inte hos oss tillsammans med våra andra kissar! Han är den mysigaste prinsen! Älskar att bli klappad och myst med! Finns otroligt mycket personlighet i denna prins! Han är en korthårig perser med stammtavla, kastrat. Vi är super noga med vart han hamnar någonstans men har du ett hem till denna underbara kisse så skriv ett mail till mig Med vänlig hälsning,
Kattungar finnes av fin blandning. Mamma är en blå sköldpadda exotic(korthårig perser) Pappa är en stor blå kille på nästan 6kg(inte växt klart ännu)oriental/norsk skogskatt/bonnkatt. 2kattungar är kvar korthåriga 500kr/st De är avmaskade flera ggr innan flytten. Dessa kisseungar kommer inte att få gå ut innan de flyttar utan de är inne med oss o är vana med andra katter hundar o djur. V.45 är de 12v och leveransklara.De går på låda,äter torrfoder,blötfoder. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu är Corrminda Tina Turner till salu. Hon är en svartsköldpadds exotic flicka. Född den 13 april 2013. Hon är efter spännande linjer och utställd ett par gånger. Van vid andra katter, hund bad och föning. Hon har stamtavla i SVERAK. Är vid leverans veterinärbesiktigad. Nya kort kan mailas Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.