Quantcast
Till salu inom: ”

extra stor överlevnadskniv rambo kniv säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tysk tillverkad överlevnadskniv av bra kvalité till ett mycket fördelaktigt pris. Modellen är känd från "Rambo filmerna", denna modellen är autentisk till storlek med filmkniven i RAMBO II.Klinga och skaftKniven har en 25 cm lång brunerad klinga av rostfritt stål och är mycket vass. Skaftet är svart och av robust aluminium. Detta innehåller fiskeutrustning, tändstickor, kompass mm.Överlevnadskniven levereras med hölster i läder för att enkelt kunna bära kniven. Hölstret kan fästas runt benet för ytterligare komfort.Tekniska dataVikt 545 gHandtag 13,7 cmKlinga 25,7 cmTotal längd 39,4 cmRostfritt stålLäder slida 18år är inköpsåldern.
En enkel överlevnadskniv för nybörjaren! Handtaget har ett parérskydd och en enklare kompass. Inne i handtaget ligger en tillbehörspåse med tändstickor, plån, fiskekrok, fiskelina och en synål. Bladet är 14cm långt och har en utfräst kapsylöppnare. Knivens totala längd är 28cm och den levereras i en slida av skinnimitation och en slipsten. Beställ nu, vi skickar alla beställningar inom 24 timmar. -> Webshop: www.D7.se -> Telefonbeställning: 019-58 35 35 -> Maila din beställning direkt via blocketannonsen. Klicka på länken nedan för att komma direkt till webshopen och se fler bilder och få mer information. D7.se är Sveriges Största Attitydshop
Hej! Jag har haft dessa två unika knivar som ett samlarobjekt hemma. Dom är ej använda på något sätt, dom är bara uppackade från kartongen dom kom med och sedan har dom bara legat sen dess. Den ena kniven (från Rambo III filmen) med trähandtag är en riktig bjässe till kniv och är vass. Den andra kniven (från Rambo II filmen) är aningen mindre men har lite fler fördelar, bland annat så kan man skruva loss änden på handtaget och i änden finns en kompass, sedan kan man tömma ut en liten cylinder som ligger i handtaget, den rymmer ett litet överlevnads kit. Denna kniv är också vass. Båda knivarna levereras med ett äkthetsbevis och läderslida att förvara knivarna i. Priset (1 500kr) jag angett är om man köper båda knivarna som ett paket, önskar man köpa enbart en kniv är priset 1 000:- st. Kontakta endast via sms eller ring vid intresse.
Super läcker överlevnadskniv i bowie modell. Överlevnadskniven är tillverkad av rostfritt stål AISI 420 med en kraftfull klinga. Ryggraden på klingan är utrustad med en kraftfull 9,5 cm lång såg. Det välformade handtaget har en hålighet där en fiske krok med ett rep och tändstickor är inrymt i en plastbehållare. Hålet avslutas med ett skruvlock med en inbyggd enklare kompass. Svart läderslida med bältes fäste medföljer kniven. Specifikationer för överlevnadskniven: Vikt 539 g Handtag längd 13,2 cm Bladlängd 25,0 cm Längd 38,2 cm öppen AISI 420 rostfritt stål Svart läderslida Handtag med överlevnadsutrustning 18år är inköpsåldern En mycket prisvärd survival kniv!
En storsäljare. Den har en stor divandel, en ordentlig avslutningsdivandel och en två sits i mitten. Rambo ger plats för många! Längd: 336 cm Djup vänster divan: 215 cm Djup hö avslutningsdivan: 155 cm Vi har haft den i några år. Ska snart flytta och tyvärr kommer den vara för stor för vårt kommande vardagsrum. Första kontakt tas via mail. Bilden är på en ny soffa. Men vår soffa har samma färg och samma storlek som på bilden. Vill man, kan tyget på sitt och ryggkuddar tas av och tvättas. Nypris när vi köpte den 18500.