Quantcast
Till salu inom

"förskola till salu stockholm säljes"

Butik Sverige
9 år

Hyra kontor, Uppsala

Hyrahyra.se
Butik Stockholm
13 år

Professionell städservice

Hyrahyra.se
7 månader

Rektor

Monster.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Jobb  ·  Stockholm

AcadeMedia söker en Ekonom till gruppen in...

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
AcadeMedia söker en Ekonom till gruppen inom fakturering och inbetalning Om tjänsten AcadeMedia är Sveriges största utbildningsföretag. Vi har 45 000 elever och deltagare, över 100 skolor och 2 500 medarbetare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Vår verksamhet drivs av självständiga skolor och företag, bland dem Vittra, NTI, Rytmus, IT-Gymnasiet, Ljud & Bildskolan och Mikael Elias Teoretiska Gymnasium. Önskvärt är att du har en universitetsutbildning inom ekonomi alternativt har ett par års erfarenhet av ekonomiarbete på en avdelning med liknande arbetsuppgifter.
0 kr
Blocket.se
Sociala tjänster  ·  Stockholm

Personal Direkt AB söker barnskötare/förskollärare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Att arbeta hos Personal Direkt AB är en personlig utmaning. Vi tror på frihet under ansvar och att alla människor själva vill forma sin roll och arbetssituation. Det är därför naturligt för oss att arbeta för ett arbetsklimat där medarbetare, kunder, livskvalitet och laganda står i centrum. För att tillgodose och säkra behovet av bemanning vid tillfälliga vakanser inom gymnasie- och grundskolan, särskolan, skolbarnomsorgen och förskolan, har det genomförts en upphandling för utbildningsnämnden och de 12 stadsdelsnämndernas räkning. Personal Direkt har utsetts till leverantör av rekrytering och bemanningslösningar i Stockholm. Vi har idag 140 anställda konsulter med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi söker glada och positiva barnskötare/förskollärare som brinner för att arbeta med barn.
0 kr
Jobbjakt.se
Administration  ·  Stockholm

Observatör till flödesövervakning

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som observatör kommer du att arbeta med att bevaka flöden inför och under bespisningen i förskola och skola. Du kommer att rapportera avvikelser samt säkerställa dina observationer med hjälp av frågor till berörda parter. Detta för att minska svinnet och få effektivitet. Arbetet kommer att utföras under förmiddagarna, fyra veckor i maj. Du kommer till exempel att: ?  Utforma enkät ?  Dokumentera kommunikation mellan avdelningar ?  Redovisa dina slutsatser till vår kund.
0 kr
Blocket.se
Jobb  ·  Stockholm

Controller till Förskola och Grundskola in...

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Controller till Förskola och Grundskola inom Järfälla Kommun Vi står inför en långsiktig spännande utveckling inom controllerområdet. Verksamheten befinner sig i en förändringsprocess och för att möta framtidens ökade krav och förväntningar och med ökat fokus på ekonomifrågor, behöver vi nu rekrytera en Controller. Vi söker en Controller med sinne för detaljer, som ska medverka till organisationens ekonomiska utveckling. Vi värdesätter din förmåga att arbeta självständigt och proaktivt där du med ett analytiskt förhållningssätt agerar målinriktat och ansvarsfullt.
0 kr
Blocket.se