Quantcast
Till salu inom: ”

kolonilott visby säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stor ljus trea med ett stort sovrum och ett mindre, stort vardagsrum med balkong. Nya golv och tapeter 2009. Ny spis 2009. Föråd i lägenhet som vi har haft som sovrum. Precis fått nya fönster och balkong dörr i vardagsrum. Comhem och bredbandsbolaget finns i lägenheten. Lugnt område, barnvänligt, nära till skola, dagis och nära till konsum, frisör och restaurang/kvarterskrog. Finns kolonilotter på baksidan av lägenheten, precis nedanför sovrummen. Ligger i ett kvarter som heter Gråbo i Visby här på vackra underbara Gotland!
Charmig 2:a (44 kvm) med trägolv och högt i tak. En halvtrappa upp, balkong mot kolonilotter och fin uteplats. Tvättstuga och två förråd i källaren. Attraktivt läge; Lännaplan, ca fem min promenad till innerstan. Alt byte permanent bost.rätt Sthlm med närförorter. Pris 1 195000 kr Mejla el tel 0768/167231
Säljer nu iväg mitt Vikingaskepp som är en exakt kopia av "Harald Vidar Bardaxel"'s skepp som hittades utanför Åminnes inre utlopp här på Gotland. Skeppet är byggt i bokträ och är i skala 1:8 och det medföljer självklart fullsegel i svart och rött med en Gutnisk Kråka i Silver. Alla utsmyckningar är utförda av mig själv med endast Morakniv och en vilja av stål. Bygget har tagit 11 år och utförts i garage nere i Visby Småbåtshamn. Förfiguren på båten är cirka 80 centimeter från nos till nacke. Dolt finns en liten elmotor för att underlätta färd under längre sträckor. Ungefär 19 timmar räcker batterierna om ni kör i 4 knop. Medföljer gör även två dräkter som jag sytt upp efter modell funna på samma plats. Sydda för hand av handspunnen sytråd och av gamla sjukhuslakan som egenhändigt färgats av skogens bär samt saltad bark från tall. Priset är sjukt låga 4000:- på grund av att jag måste ha loss pengar till reparation av min torrklosett ute vid kolonilotten... Varmt välkomna till en kanonaffär som Ville i Bofors skulle sagt!!.. =) ENDAST telefonkontakt.... det är snabba bud som gäller!!!...0736-70 40 50... Mvh// William!!
Vi är en barnfamilj med gröna fingrar som längtar efter en kolonilott att ta hand om. Vi bor i lägenhet utan möjlighet för odling. Vi vill ge barnen och oss själva en oas i tillvaron! Vi bor i Visby.
Välplanerad 2a i ett lugnt och tyst område bara 8 minuter med tunnelbana från Kungsholmen. Rymlig balkong i söderläge, frukost, lunch och middag går att äta i solen om vädret tillåter. Vardagsrummet är stort och ljust med nylagt parkettgolv som även finns i hall och sovrum. Kök och sovrum vetter mot ett av Brommas många kolonilotter och grönområden, ett mycket tyst och lugnt område. hyresrätten har tillgång till bostadsparkering samt grill och utemöbler för de boendes bruk. Ett stort och ett litet källarförråd ingår. Tvättstuga ligger i huset. Bostaden tillhör en privat hyresrättsföreningen där det är lätt att kontakta värden och få hjälp med önskemål. Närhet: Närlivs ligger i grannhuset där stans billigaste snus går att köpa samt de vanliga förnödenheterna man kan ha glömt i affären. Brommaplans T-station ligger bara 5 min från bostaden där även systembolag, matbutiker och väserorts bästa sushi finns. Åkeshovs sim och idrottsanläggning ligger även den med bara några minuters gångavstånd samt Elljusspår för den som gillar löpning. Spelar du golf eller tennis har du även det runt knuten. Ridhus och naturreservatet Judarskogen ligger även mycket nära med både bad och fiskemöjlighet. Bromma flygplats ligger också i närheten. Med cykel tar det 7 minuter och med taxi mindre än 5 min. Har själv pendlat till både Visby och Malmö för jobb och gjort många helgutflykter utomlands tack vare den enkla flygmöjligheten. (Trivs mycket bra i lägenheten och har trevliga grannar men jag skulle vilja komma närmre familj och vänner som bor på södra sidan av stan.)