Allt till salu inom "faraohund valpar"

Sortering:
Motala
19 dagar

Hundvalpar

10 000 kr
Citiboard
Västerås
18 dagar

Alaskan Malamute valpar

18 000 kr
Blocket.se
Hylte
18 dagar

Älg hund (Hällefors valpar)

14 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
18 dagar

Lilla Majsan Pomapoo tik valp

18 000 kr
Blocket.se
Katrineholm
18 dagar

Fransk bulldogg SKK

30 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
18 dagar

Maltipoo

35 000 kr
Blocket.se
Borlänge
18 dagar

Flatcoated Retriever valpar

20 000 kr
Blocket.se
Gislaved
18 dagar

Goldendoodle

30 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Mark

Faraohundsvalpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Valpar födda i mitten av maj efter meriterade föräldrar. Valparna är uppfödda i hemmiljö med allt vad det innebär av dammsugande, slammer från kök, besökare, gräsklippning och vuxna hundar. Alla valpar är registrerade i Svenska Kennelklubben, vaccinerade, chipmärkta, veterinärbesiktade, avmaskade och har pass. Vill du veta mer, så skriv ett mail och berätta om dig själv och vilken typ av hem du skulle kunna erbjuda. Du kan också hitta mer information om rasen Faraohund, oss och valparna på vår hemsida. Hemsida: www.kin-chin.com
12 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Nordmaling

Valpar av stora raser

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
6 underbara valpar födda 22/8. Behöver nu hitta varsitt kärleksfullt hem. Mamman är 50% Grand danois och 50% Faraohund. Pappan är renrasig Briard. Båda föräldrarna är jätte fina familjehundar. Valparna kommer bli bra allroundhundar. Samtliga hundar är släthåriga. 3 svarta hanar 3000 kr st 2 svarta tikar 3500 kr st 1 brun tik för 5000 kr De är vaccinerade chippade, veterinär besiktade, avmaskade samt kloklippta. Ring min mobil eller hem till oss på 0930/52001 för mer info om valparna.
3 000 kr
Blocket.se

Faraohunden Harry

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Harry är en vacker Faraohund. Född i en kull på 7 valpar, mars 2011. Föräldrarna är välmeriterade. Tränar & tävlar bla Freestyle & Agility. Han är oerhört social och vänlig. Har inga problem med andra hundar, då han älskar allt & alla. Van vid barn, och snäll mot katter. Lite allmänlydnad i bagaget, och en del trix, exp snurra, spinn, slalom, skratta mfl, sen har vi påbörjat Lydnadsträningen. Träningsmässigt är han lätt att motivera men uthålligheten kan det ibland det vara bristvara på när det blir för mycket störning. Men för en godis gör han allt, och är lätt att få på rätt spår igen. Han går lös varje dag & är duktig bortsett från en del vaxproppar i öronen när lekkamraterna är med. Han behöver landa lite i sig själv men det kommer med tid och engagemang. Harry söker ett hem där han får mycket motion och stimulans. Faraohunden är en aktiv ras som inte mår bra av att ligga hemma hela dagarna utan sin familj. Han är kärvänligt och ligger gärna tättintill och myser. Han är utställning med fin kritik och med en BIM placering mot kullsystern In. Han älskar att få dragselen på sig och jobba oavsett om det är att springa, åka inlines eller skidor bakom. Som uppfödare är jag bortskämd med fina valpköpare som alla är aktiva med sina Faroner. Alla har kontakt med varandra och följer syskonens framfart här i livet. Varje år är det valpträff där vi alla kan mötas upp och njuta av syskonskaran tillsammans. Så givetvis vore jag överlycklig om även Harry får ett hem där vi alla får följa honom på hans äventyr livet ut. Reggad i SKK, i stamtavlan heter han Alickrás Veni Vidi Vici. Han är besiktigad & vacc vid flytt. Bilder valp till idag finns att se. Känner du att Herr Harry skulle bli en perfekt medlem i eran familj, eller vill veta mer om honom är ni välkomna att höra av er så berättar jag gärna mer om vackra Harry. Endast seriösa som verkligen förstår att Faraohunden kräver mängder med motion och närhet. Och som är ute efter en aktiv livskamrat.
12 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj