Quantcast
Till salu inom: ”

faraohund valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Valpar födda i mitten av maj efter meriterade föräldrar. Valparna är uppfödda i hemmiljö med allt vad det innebär av dammsugande, slammer från kök, besökare, gräsklippning och vuxna hundar. Alla valpar är registrerade i Svenska Kennelklubben, vaccinerade, chipmärkta, veterinärbesiktade, avmaskade och har pass. Vill du veta mer, så skriv ett mail och berätta om dig själv och vilken typ av hem du skulle kunna erbjuda. Du kan också hitta mer information om rasen Faraohund, oss och valparna på vår hemsida. Hemsida: www.kin-chin.com
6 underbara valpar födda 22/8. Behöver nu hitta varsitt kärleksfullt hem. Mamman är 50% Grand danois och 50% Faraohund. Pappan är renrasig Briard. Båda föräldrarna är jätte fina familjehundar. Valparna kommer bli bra allroundhundar. Samtliga hundar är släthåriga. 3 svarta hanar 3000 kr st 2 svarta tikar 3500 kr st 1 brun tik för 5000 kr De är vaccinerade chippade, veterinär besiktade, avmaskade samt kloklippta. Ring min mobil eller hem till oss på 0930/52001 för mer info om valparna.
Rasen från det gamla Egypten, Maltas nationalras, faraohunden. En utmärkt sällskapshund där hunden får vara en del av familjen och en perfekt kompis i motionsspåret. En allsidig men ganska envis hund som kan ha en del jaktinstinkt, passar utmärkt för t ex lure coursing, rallylydnad och eventuellt utställning. Vi fick en stor kull och har en hane otingad. Födda 2 februari, leverans vid 8 veckors ålder (efter påsk). Registrerade i SKK. Föräldrarna är högt meriterade, hälsotestade, friska, sunda, trevliga individer. Berättar gärna mer om dem och om valparna vid intresse. Endast seriösa förfrågningar. Om du har tid för en ny kompis kanske faraohunden kan passa dig, lite som ett mellanting mellan en dobermann och saluki. Glad, sprallig och en tillgiven kompis i alla lägen, hänger med på allt om den får!
Denna underbart söta tikvalp av rasen faraohund är tillgänglig till ett kärleksfullt hem som sällskapshund, gärna till aktiv ägare som tycker om att ta långa promenader eller joggingturer (även om valpen inte kan följa med på dessa ännu). Hon kommer ur en kull på tio valpar och finns kvar på grund av ett sent återbud. Hon är mycket lovande som utställningshund och bör även lämpa sig mycket väl för exempelvis rallylydnad eller lure coursing. Hon är idag (5 april) 9 veckor gammal och klar för leverans. Vaccinerad, veterinärbesiktigad, ID-märkt med chip, registrerad i SKK. Faraohunden är en medelstor ras (runt 60 cm i mankhöjd) som när den är vuxen tycker om att slappa inomhus men har gärna lite spring i benen utomhus. Följer med på det mesta och tycker om att vara med sin ägare, och ett måste är att hon blir en viktig del av familjen. Faraohunden har jaktinstinkt, individuellt hur mycket och till stor del beroende på hur mycket och vad ägaren tränar. Endast seriösa förfrågningar.
Harry är en vacker Faraohund. Född i en kull på 7 valpar, mars 2011. Föräldrarna är välmeriterade. Tränar & tävlar bla Freestyle & Agility. Han är oerhört social och vänlig. Har inga problem med andra hundar, då han älskar allt & alla. Van vid barn, och snäll mot katter. Lite allmänlydnad i bagaget, och en del trix, exp snurra, spinn, slalom, skratta mfl, sen har vi påbörjat Lydnadsträningen. Träningsmässigt är han lätt att motivera men uthålligheten kan det ibland det vara bristvara på när det blir för mycket störning. Men för en godis gör han allt, och är lätt att få på rätt spår igen. Han går lös varje dag & är duktig bortsett från en del vaxproppar i öronen när lekkamraterna är med. Han behöver landa lite i sig själv men det kommer med tid och engagemang. Harry söker ett hem där han får mycket motion och stimulans. Faraohunden är en aktiv ras som inte mår bra av att ligga hemma hela dagarna utan sin familj. Han är kärvänligt och ligger gärna tättintill och myser. Han är utställning med fin kritik och med en BIM placering mot kullsystern In. Han älskar att få dragselen på sig och jobba oavsett om det är att springa, åka inlines eller skidor bakom. Som uppfödare är jag bortskämd med fina valpköpare som alla är aktiva med sina Faroner. Alla har kontakt med varandra och följer syskonens framfart här i livet. Varje år är det valpträff där vi alla kan mötas upp och njuta av syskonskaran tillsammans. Så givetvis vore jag överlycklig om även Harry får ett hem där vi alla får följa honom på hans äventyr livet ut. Reggad i SKK, i stamtavlan heter han Alickrás Veni Vidi Vici. Han är besiktigad & vacc vid flytt. Bilder valp till idag finns att se. Känner du att Herr Harry skulle bli en perfekt medlem i eran familj, eller vill veta mer om honom är ni välkomna att höra av er så berättar jag gärna mer om vackra Harry. Endast seriösa som verkligen förstår att Faraohunden kräver mängder med motion och närhet. Och som är ute efter en aktiv livskamrat.