Quantcast
Till salu inom: ”

fläkt för restauranger säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu letar vi efter duktiga, glada och engagerade tjejer och killar som vill vara med från starten. Vi söker: Cafépersonal. Du ska brinna för service och gilla när det är mycket fart och fläkt. Tidigare erfarenhet inom kafé, fastfood, restaurang eller liknande är meriterande. Condeco har öppet från tidig morgon till sen kväll och vi söker både dig som vill jobba extra på kvällar och helger och dig som vill jobba lite mer.   Välkommen med din ansökan till jobb@condeco.se. Ange ”Östra Hamngatan” samt vilken av tjänsterna du söker i mailets ämnesrad.
Lägenhet mitt på Las Canteras med balkong med utsikt över stranden. Fin möblerad studio med separat kök. Dubbelsäng med fläkt över sängen, ingen luftkonditionering. Badrum med dusch. Städning och linne / handdukar ingår 1 gång i veckan. Receptionen är bemannad dagtid. Centralt läge med massor av restauranger och butiker. Hyrs ut minst 1 vecka, hyrs ochså för längre perioder. Pris: 300 första veckan.         250 varje nästkommande vecka. För längre perioder enligt överenskommelse.
Mitt i varberg centrum finns en mycket fin och omtyckt café o restaurang lokalen är 300kvm,stora fönster och 100 sittplatser köket är stort och allt är relativt nytt, fläkten är mycket bra och stark. Stället har riktigt bra potensial liggen VÄLDIGT bra och passar även perfekt om man skulle villja ha annan tema vi har 2 stora uteserveringar bra omsättning, Här är ett tillfälle för dig som vill ta över ett vinnande koncept med Café, varberg är en stad som hela tiden växer och får mer invånare. 0730567835
modern läg. 1tr.upp Ingen insyn. ca 200m till nästa hus. Stor 3x2m halvrund balkong. Helkaklat badrum med badkar. Plats för tvättmaskin. Finns stor tvättstuga 1tr ned med gott om tider. Husvärden håller god ordning på huset, tar bort klotter, fixar ev. skador mm. Kyl o frys och spis o fläkt nya ca 1år sen. Barnvänligt område med stor lekplats på gården. Huset "står"ovanpå Södra Stations pendeltågsperrong. Tågen hörs inte!! Trivsamt område med närhet till 4 livsm.affärer, massor av bra restauranger, och ca 5 min gångavstånd till Medborgarplatsen.
Säljer en fläkt som är halvt nedmonterad för tillfället. Inte fått tillfälle att ta ned motorn men den fungerar fint, finns en film som visar när den är igång och den är nedmonterad av en fackman så allt ska vara i sin takt. Hör av er om ni vill veta mer eller se det. Priset är prutat och klart. Ta det eller låt bli det. Skicka mail då jag har svårt att hinna med på dagarna utan svarar när jag har tid. OBS det finns fler bilder samt video som visar när den är igång.