Quantcast
Till salu inom: ”

fodervärd katt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Petshops

Eslöv
kramisar

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jesus är en söt och härlig 2,5 års honkatt som behöver ett nytt hem pga plötslig flytt. Jag hade en som skulle ta över henne men fick återbud bara två dagar innan. Jag åker till Armenien 5/4 och måste hitta ett hem till henne innan. Om det är mer aktuellt för Er att vara fodervärd över sommaren skulle det vara fantastiskt snällt. Jag vädjar till alla kattälskare därute, snälla hör av Er! Allt gott Caroline
Har en fin honkatt (ca 25% skogskatt, långhårig) på snart 8 månader som söker fodervärd då jag flyttat till lägenhet och kan inte ha henne ute och det trivs hon inte med. Otroligt kärvänlig och kelsjuk katt. Hon är van vid barn, andra katter, hundar, att åka tåg och bil. Vi skriver självklart kontrakt för båda parters säkerhet. Låter detta intressant eller om ni har några frågor så hör av er. Obs! Jag måste skriva ett pris på annonsen. Helst mejl eller sms som första kontakt. Mvh Ida
Söker fodervärd åt Chantal! Att vara fodervärd innebär att katten bor hos fodervärden, men att jag som uppfödare äger katten och har rätt att ställa ut och att använda den i avel i en omfattning och under en tidsperiod som vi avtalar om och som framgår av fodervärdsavtalet. Fodervärden betalar alla kostnader runt kattens vardag . När avtalsperioden är slut övergår katten i fodervärdens ägo utan ytterligare kostnader. Chantal har fått en underbar kull, men nu behöver hon ett nytt varaktig hem. Hör av dig om du är seriös och vill ta hand om denna vackra prinsessa.
Jag är en treårig blandrastik som söker nytt hem, antingen på foder eller permanent. Jag vill komma till någon som är ute med mig på långa promenader eftersom jag har mycket energi. Har ni redan hund eller katt så är det inga problem, det är jag van vid och räknar det som ett plus. Jag är också van småbarn och är snäll och tålmodig mot dem. Ring eller mejla så får ni veta mer.
Mina två underbara Cornish rexhonor söker en fodervärd i ett år från September. Inka och Maya är väldigt sällskapliga och keliga, dom älskar att vara med och har två roliga och mysiga personligheter. Är vana att gå ute på sommardagar och är superenkla att ha att göra med och tycka om! Maya (gråvit) är ett år och Inka (padda) är två. Maila om du är intresserad eller vill veta mer!