Allt till salu inom "katt till salu umeå"

Sortering:
blandraskattungar
Umeå
Idag

blandraskattungar

6 800 kr
Blocket.se
Norsk Skogkatt
Umeå
Idag

Norsk Skogkatt Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se
Transportbur katt
Umeå
Igår

Transportbur katt Visa liknande

150 kr
Blocket.se
omplacering
Umeå
8 dagar

omplacering Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 8

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Umeå

Birmakatter söker nytt hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Våra underbara Birmakatter Molly och Elliot söker ett nytt hem, då en familjemedlem blivit allergisk. Molly, solid chokladmaskad, drygt 1,5 år gammal. Elliot, lila tabby, drygt 8mån gammal. Katterna är kastrerade och vaccinerade och försäkrade. Stamtavla o sverak-registrering. Dom är mycket tillgivna och det är med stor sorg som vi måste göra oss av med dom. Om intresse finns så ring. Pris kan vi komma överrens om. Vi är mkt måna om att våra små "kelgrisar" ska få komma till ett bra hem.
5 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Umeå

Katten Mattias behöver ett nytt hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jag måste tyvärr sälja min älskling pga tillökning i familjen. Han är en kastrerad hankatt på 1 år vid namn Mattias. ID-märkt i örat, avmaskad och vaccinerad. Jag har haft honom som innekatt men har varit ute och promenerat med honom i koppel vilket har gått bra. Han är otroligt social och tycker om att bli ompysslad. Mattias är inte kräsen med maten men älskar när han får smaka makaroner och falukorv! Vill ni veta mer om Mattias så ring gärna och fråga.
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Umeå

5-årig hankatt söker nytt hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Gizmo kommer inte överens med våra andra katter och behöver därför flytta. Han är en kastrerad innekatt, naturligtvis rumsren och frisk. En försäkring i Agria är betald till juli och går att överföra på dig som ny ägare om intresse finns. Gizmo skulle passa bra i ett hem utan andra katter och helst utan barn, då han lätt blir lite ängslig om det är för stojigt runt om. Hos rätt ägare är han en väldigt trevlig och sällskaplig katt! Kattlåda och enklare klöspelare kan medfölja om så önskas. Ring efter kl 17 eller maila oss för mer information.
100 kr
Blocket.se

Trevligt par söker 3:a på Haga, Öst på stan

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Trevligt och skötsamt par med stabil ekonomi önskar hyra lägenhet med p-plats i Umeå. Vi har en katt så vi ser gärna till att läget är bra så hon kan vara ute, dvs. en bra innergård eller en uteplats som ligger mot skog eller grönområden. Dessa områden är intressanta: Haga, Öst- och Väst på stan, Grubbe, Berghem eller Teg. Just nu bor vi på Berghem i en 1:a och kan även tänka oss att byta denna mot en större lägenhet (3:a helst). Väldigt fräsch lägenhet med bra planlösning. Referenser finns att få vid förfrågan.
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Umeå

Innekatt söker nytt hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På grund av allergi måste jag nu försöka göra mig av med mina katter Dexter och Rasmus. Annars kommer jag bli tvungen att ta bort dem, vilket jag inte ser fram emot! Har bara rasmus kvar nu!! De är båda kasstrerade. Rasmus blir två år gammal i sommar och är en lugn, självständig katt som även har en busig sida. Han har visats vara en mysigare katt sedan han blev ensam. Fungerar tyvärr inte så bra med andra katter än Dexter. Hundar är inget problem! Är du ute efter lite sällskap, är Rasmus katten för dig.
100 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj