Quantcast
Till salu inom: ”

katt till salu umeå säljes

Vit blus

Umeå

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Våra underbara Birmakatter Molly och Elliot söker ett nytt hem, då en familjemedlem blivit allergisk. Molly, solid chokladmaskad, drygt 1,5 år gammal. Elliot, lila tabby, drygt 8mån gammal. Katterna är kastrerade och vaccinerade och försäkrade. Stamtavla o sverak-registrering. Dom är mycket tillgivna och det är med stor sorg som vi måste göra oss av med dom. Om intresse finns så ring. Pris kan vi komma överrens om. Vi är mkt måna om att våra små "kelgrisar" ska få komma till ett bra hem.
Jag måste tyvärr sälja min älskling pga tillökning i familjen. Han är en kastrerad hankatt på 1 år vid namn Mattias. ID-märkt i örat, avmaskad och vaccinerad. Jag har haft honom som innekatt men har varit ute och promenerat med honom i koppel vilket har gått bra. Han är otroligt social och tycker om att bli ompysslad. Mattias är inte kräsen med maten men älskar när han får smaka makaroner och falukorv! Vill ni veta mer om Mattias så ring gärna och fråga.
Gizmo kommer inte överens med våra andra katter och behöver därför flytta. Han är en kastrerad innekatt, naturligtvis rumsren och frisk. En försäkring i Agria är betald till juli och går att överföra på dig som ny ägare om intresse finns. Gizmo skulle passa bra i ett hem utan andra katter och helst utan barn, då han lätt blir lite ängslig om det är för stojigt runt om. Hos rätt ägare är han en väldigt trevlig och sällskaplig katt! Kattlåda och enklare klöspelare kan medfölja om så önskas. Ring efter kl 17 eller maila oss för mer information.
Trevligt och skötsamt par med stabil ekonomi önskar hyra lägenhet med p-plats i Umeå. Vi har en katt så vi ser gärna till att läget är bra så hon kan vara ute, dvs. en bra innergård eller en uteplats som ligger mot skog eller grönområden. Dessa områden är intressanta: Haga, Öst- och Väst på stan, Grubbe, Berghem eller Teg. Just nu bor vi på Berghem i en 1:a och kan även tänka oss att byta denna mot en större lägenhet (3:a helst). Väldigt fräsch lägenhet med bra planlösning. Referenser finns att få vid förfrågan.
På grund av allergi måste jag nu försöka göra mig av med mina katter Dexter och Rasmus. Annars kommer jag bli tvungen att ta bort dem, vilket jag inte ser fram emot! Har bara rasmus kvar nu!! De är båda kasstrerade. Rasmus blir två år gammal i sommar och är en lugn, självständig katt som även har en busig sida. Han har visats vara en mysigare katt sedan han blev ensam. Fungerar tyvärr inte så bra med andra katter än Dexter. Hundar är inget problem! Är du ute efter lite sällskap, är Rasmus katten för dig.