Allt till salu inom "fodervärd till mops"

Sortering:
Kristianstad
15 dagar

Lilla Majsan Pomapoo tik valp

18 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
16 dagar

Choklad TIK pomapoo

18 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
16 dagar

Fransk bulldog hanar

11 000 kr
Blocket.se
Hudiksvall
16 dagar

1 MOPSTIK KVAR! 9 VECKOR! S...

23 000 kr
Blocket.se
Uddevalla
18 dagar

Mopsvalpar

17 500 kr
Blocket.se
Hudiksvall
30 dagar

Mops valpar 2 tikar & 1 han...

23 000 kr
Blocket.se
Hässleholm
1 månader

Mopsar

13 500 kr
Blocket.se
Uppsala
15 dagar

Fodervärd sökes till bengal

500 kr
Blocket.se
Borås
16 dagar

Cremegul/Vit liten valp

15 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Laholm

Mops valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
5 bedårande mopsvalpar födda 7/9 -12 vill komma till dig/er som kan erbjuda ett varaktigt och kärleksfullt hem. Födda av underbara och fina Zahara. Valparna kommer vara leveransklara tidigast den 2/11 -12 och är då över 8 veckor gamla. Då är valparna: Veterinärsbesiktigade Avmaskade Chipmärkta Vaccinerade Registrerade i Jordbruksverket Du som ej tänkt igenom ditt hundköp behöver inte göra dig besväret att höra av dig. Endast seriösa spekulanter! Ej avbetalning, inga fodervärdar. Skriv ett mail och berätta vad du/ni kan erbjuda valpen. Pris: 9000:-
9 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Helsingborg

Söta Mops killar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Vi är renrasiga helmysiga mopsar. Vi är uppfödda utan stängsel fritt i hemmet.Är duktiga på att gå på tidningen. Vid Leverans: Avmaskade x3 Besiktigade Vaccinerade Chippade 3 års dolda fel försäkrade i Sveland Får även med sig : Koppel med halsband Leksak Snuttefilt Mat Vi är leverans klara den 24 maj. Endast seriösa köpare. Avbetalning o fodervärdar undanbedes vänligen men bestämt Ring matte Birgitta för mer info Mailet är lånat så endast samtal besvaras.
9 500 kr
Blocket.se

Mops valp m.stamtavla

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Lilla Hilda söker nu eget boende hos en trevlig familj. Hon är hyfsat rumsren,mycket social och gillar andra hundar oavsett ras och storlek. Är van att åka bil och älskar barn! Hon har stamtavla chippad alla vacc fram till 1års ålder. Vet.bes UA och levereras med mat + div saker. Ej fodervärd eller avbet!! Fler bilder finns. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
11 000 kr
Blocket.se

Mops tik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Mopstik på 1 år söker efter en fodervärd där hon får stanna livet ut. Hon är en tjej som är full av energi och som behöver någon som vill träna henne och hålla henne aktiverad. Hon älskar allt och alla, supermysig och älskar när det händer saker. Hon går ihop med andra hundar och barn. Krav på fodervärden är att hon inte ska lämnas ensam hemma, då hon inte alls tycker om det. Ni ska även ha hundvana då hon behöver aktivering och träning. Endast seriösa hundälskare hör av sig.
0 kr
Blocket.se

Mops till fodervärd

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En fin mops tik vill ha en fodervärd. Då hon är full av energi vill hon komma till någon som bor i hus så att hon får ha tillgång till en trädgård. Endast till någon som är hemma om dagarna då hon inte vill vara ensam. Ni ska veta vad det innebär att ha hund och ha intresse för allmän träning. Hon är en urmysig tjej, väldigt snäll och går ihop med allt och alla. Oseriösa gör sig inte besvär av att höra av sig. Sms och mail kommer ej besvaras.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj