Quantcast
Till salu inom: ”

fodervärd hund skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är en familj som letar efter en ny familjemedlem. Vi har i princip alltid haft hundar och har många års vana. Vi söker efter en liten tik mellan 1-4 år och endast små raser. Måste tycka om andra hundar och vara van vid katt. Här finns en hundkompis och det är nästan alltid någon hemma. Helst ej för skälliga raser. Vi lägger mycket tid och prioriterar våra djur. Har inga stora pengar men ett gott hem. Kan även tänka oss att vara fodervärd. Maila och berätta lite om din hund.
Nu är det bara vår korthåriga sobeltik med chokladnos som också vill hitta sig ett hem att få flytta till tidigast v.19 då de är 8 veckor. Valpen säljes: Med SKK stamtavla Vaccinerad Avmaskad ID-märkt Veterinärbesiktigad Dolda felförsäkrad i 3 år. Leverans sker tidigast i mitten av maj. Vi varken söker fodervärd eller säljer på avbetalning. Vi svarar ej heller på mail utan telefonnummer där man kan nå er, detta då vi föredrar en personligare kontakt med våra ev.valpköpare.
En dansk-svenskgårdshunds tik 17 månader söker en fodervärd gärna äldre som har tid att ge henne kärlek och omtanke hon ger väldigt mycket tillbaka. Jag vill helst att hon kommer till ett hem utan hund. Maila eller ring och berätta om varför just Du skulle passa som fodervärd. Jag är mycket noga med hemmet hon skall få bo i, hus eller lägenhet spelar ingen roll men framför allt att man har tid med henne. Tiken är jättesnäll. Hon behöver ett nytt hem på grund av att jag har en större tik som inte tycker om henne. Jag skickar bilder om Du är intresserad av henne.
Två trevliga, snälla, tillgivna och supergoa små blandrastikar, 2 år resp. 3 år, söker var sitt gott, kärleksfullt hem där de kan vara sällskap och kelgrisar. Båda tikarna är kastrerade, vaccinerade, ID-märkta, har pass. Den första kontakten via mail där ni berättar kort om er själva samt vilket hem ni kan erbjuda hunden. Enbart mail som innehåller namn och korrekt telefonnummer kommer att besväras. Ej avbetalning eller fodervärd, inte först till kvarn, endast seriösa svar, tack. Mer info och fler bilder kan mailas. Pris 4800 kr per hund.
Jag söker nu en fodervärd till min 3åriga rottweiler tik, då jag inte vill sälja henne av oro för var hon kommer hamna. En fodervärd känns för mig mer kontrollerat. Hon är van vid både barn, hundar och katter, men kan vara något spänd mot nya hundar, därför söker jag dig som är över 30år och en van hundägare som tycker om att träna. Detta är en krävande hund, men med rätt person finns ingen bättre! Om du känner dig intresserad så skriv om dig själv, vad du kan erbjuda och vad du är ute efter för hund så hör jag av mig till dig!