Quantcast
Till salu inom: ”

fransk bulldog hane till avel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Har en Fransk Bulldog hane från Ungern som nu står till förfogande för sunda och friska tikar. Han är 3år fyllda och vet vad han gör då han haft nån kull innan med mycket goda resultat. Han är väldigt barnkär och van vid andra hundar då han bor med 2 mindre barn och 4 andra hundar av blandad ålder. Pris diskuteras beroende på situation. Mailkontakt vid förstakontakt föredras men självklart går det att ringa också. mvh
Hej har en jätte fin fransk bulldog hane tillavel. Han är två år i maj frisk och glad! Väldig social och lek full och har ett väldigt bra lynne. Älskar att leka och va ute och springa eller bara ligga och mysa i soffan. Han söker nu en tik att para sig med, låter det intressant, hör av er så kan jag maila flera bilder och prata mera!
Hejsan Har en helt underbar Fransk Bulldog hane som jag vill avla på lite! Han är en glad och go pojke som älskar att busa, mysa mycket. Han är super fin i färgerna och är helt okomplicerad! Han har ingen stamtavla men är 100% FranskBulldog! Kom gärna och hälsa på honom och se vad ni tycker. Mvh Caroline
Fransk bulldog hane på 3 år till avel. Han är en mycket fin och sund fralla med bra andning och väger ca 12-13 kg. Stamtavla Patella u.a Hjärtstatus u.a Utställd Tidigare parad. Vi söker nu en frisk fralla hona till parning. Vi ser helst att hon har en stamtavla. Fler bilder kan skickas vid intresse. Pris enligt överenskommelse.
Fransk Bulldog hane valp söta underbara är leveransfärdiga. Uppvuxna i ett kärleksfullt hus och lämnas över till en kärleksfull matte/husse. Valpen kommer att registreras SKK. Valp kommer: * Registrerade i SKK * Vaccinerade * Chip-märkta * Avmaskade * Veterinär besiktigade * Dolda fel försäkrade * Jordbruksverket reg. Föräldrar är stamtavla mästare. Den här Valpen är mycket lovande för utställningar och avel. Vänligt med barn och andra hundar. Nästan Rumsrena. Mer information till e-post. Konsultation vid hämtning samt startpaket!