Quantcast
Till salu inom: ”

mopsar till omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vår fina mops hane född 2008, söker ett nytt kärleksfullt hem då han tyvärr inte kan bo kvar hos oss längre. Han är en frisk och mycket pigg kille som tycker om att gå på promenader, gosa, leka, äta gott och framför allt få vara med matte eller husse. Han är passar med små barn, katter och andra hundar. Vi söker dig som bor ensam eller i familj och som kan tänka sig att ägna tid och intresse för denna underbara mops hane!
Hej! Jag och min familj önskar bli fodervärd åt en liten Mops,eller alternativt ta en omplacerings hund. Vi bor på landet med 2 st hästar ,katt och hund.Letar med ljus och lykta efter en lekkompis till min rottis tik.Vill ni veta mera så tveka inte att ringa/maila Tel:0703-122986. Mvh Madeleine
Fanny snart 9 år och hennes dotter Freja 6 år söker nya, varaktiga hem då de gått i "pension". De är glada och friska - inga problemhundar. Gärna till äldre men det viktigaste är att de blir älskade. Ring eller maila för mer info.
Dansk familj som bor i ett fint hus i skogen Önskar köpa en mops eller fransk bulldogg valp 8 veckor o uppåt på avbetalning Kan även tänka os en vuxen omplacering max ålder 5år Vi är en familj som har hästar och en liten hund, Jag går hem och barn består av en dotter 15 år och en pojke på 12 år.
Måste tyvärr göra oss av med våra hundar då jag jobbar alldeles för mycket, barnen blivit äldre och därmed längre skoldagar . chinese crested pufftik 7 år mopshane 5år Intresserad? Maila gärna en rad och berätta om dig själv . bild kan mailas