Quantcast
Till salu inom

"fodervärd hund stockholm säljes"

Tyresö
24 dagar

Malteser valpar

27 000 kr
Blocket.se
Stockholm
1 månader

Chihuahua valpar

2 000 kr
ABC-Annons.se
Vallentuna
9 dagar

Chihuahua valpar lev klara

20 000 kr
Blocket.se
Bromma
13 dagar

Pomeranian valp 10 veckor (...

32 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
14 dagar

Jättefina pomeranian valpar

27 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
21 dagar

Fodervärd deltid hund tik

1 000 kr
Blocket.se
Täby
21 dagar

Dvärgpinscher Stamtavla Ina...

18 000 kr
Blocket.se
Tumba
25 dagar

Chihuahua valpar

15 000 kr
Blocket.se
Sundbyberg
26 dagar

Pomeranian hane, 3 år

12 000 kr
Blocket.se
Sigtuna
27 dagar

Renrasiga chihuahua valpar...

25 000 kr
Blocket.se
Vaxholm
27 dagar

Fransk bulldog omplacering

12 000 kr
Blocket.se
Solna
1 månader

Tax valpar

13 000 kr
ABC-Annons.se
Södertälje
1 månader

Chihuahua skk

ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Stockholm

Fodervärd finnes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Hej! Jag och min familj skulle gärna vilja vara fodervärd till en hund, ras spelar inte så stor roll. Bara det är en hund som passar med barn. Vi bor i en villa i Stockholm, så det skulle vara bra om ni bodde i/runt Stockholm. Vi vill gärna ha en hund som är familjevan och gillar att gosa/leka :) Er hund kommer få mycket kärlek och omtanke. Om ni är intresserade och har en hund som ni inte riktigt har tiden för men ändå inte vill sälja, så kontakta mig antingen på mejl eller på mobilen. MVH /Angelinn
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Upplands-Bro

En underbar liten tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Vi söker en fodervärd till våran lilla tik Donna där hon får stanna livet ut! Donna är en supermysig hund som tycker om att vara nära. Hon är försiktig mot nya människor men när hon väl lärt känna en så har man en vän för livet. Hon vill komma till någon som har mycket tid och kärlek att ge henne! Inte till någon barnfamilj eller till någon yngre då hon behöver lugn och ro. Gärna till ett äldre par eller till någon ensamstående. Gärna på landet. Endast seriösa hör av sig. Ring då mailen är lånad!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Älvsjö

Amstaff/rottweiler tik 1 år

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu måste jag tyvärr sälja eller hitta en fodervärd omgående till min älskling pga tidsbrist. Hon är lite mer än 1 år och väldigt barnkär och hon är hundvan- och kattvan. Hon älskar att vara ute och leka och sen att få vara hemma och bli ompysslad. Jag ser helst att någon seriös och någon som kan ge henne den tid och kärlek hon behöver. Hon klarar att vara ensam i någon enstaka timme. Hon är tränad i det viktigaste men behöver fortfarande mer träning på inkallning och hundmöte (går oftast bra). Priset kan diskuteras. Maila mig gärna om dig själv och din livstil eller om du har mer frågor om henne! Mvh Nikki & Belize
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholms län

Fodervärd söker per omgående

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Söker en fodervärd till världens bästa hund. Ronja, som är en Flat/rottis blandning är extremt social och nyfiken. Hon har just fyllt 1 år. Tyvärr känner jag inte att tiden räcker till för mig just nu för att ta hand om henne till fullo, och söker därför en fodervärd åt henne. Jag ser helst att du har tidigare erfarenhet av hundar och eventuellt mer specifikt större hundar. (Ronja väger ca 40kg) Hela upplägget och hur allt ska gå till kan vi diskutera närmare vid kontakt.
2 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Värmdö

Fodervärd till cockerhane

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Vuxen cocker hane söker fodervärd. Trevlig och social hane behöver nytt hem där tid finnes. Ej van att vara själv. Fri röntgad och känd PRA-status. För mer information var vänlig använd mailen. Delge då gärna information om dig/er och vad för hem ni kan ge honom. Varför ni är intresserade av en foder hund osv.. ( Lista över intresserade tillämpas!) (Priset enbart pga blockets regler och kommer alltså ej att krävas då det rör sig om en så kallad helfoder!)
500 kr
Blocket.se