Allt till salu inom "fransk bulldog omplacering"

Sortering:
Solna
Igår

Otroligt vacker katt omplac...

5 000 kr
Blocket.se
Västervik
Igår

Fransk bulldog valp efter c...

35 000 kr
Blocket.se
Kiruna
Igår

Kaniner

350 kr
Blocket.se
Kungälv
Igår

Ragdoll hona

2 000 kr
Blocket.se
Gislaved
Igår

Omplacering

5 000 kr
Blocket.se
Härnösand
Igår

Fransk vädur

1 000 kr
Blocket.se
Mjölby
Igår

4 kaniner

200 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

Omplacering katt

500 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

Katt omplacering

500 kr
Blocket.se
Gävle
Igår

Old english bulldog kille

17 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Göteborg

Fransk bulldog 8 år, hane

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Den 8-åriga vita franska bulldogen Elton behöver ett nytt kärleksfullt hem, där han kan fortsätta med sina festliga clown-fasoner. Allergi är orsaken till omplaceringen. Han har levt hela sitt liv tillsammans med två katter, vilket fungerar mycket bra. Han är en något reserverad herre som kräver en van hand och tydliga riktlinjer. Personer han inte känner skäller han en del på, han är osäker på främmande människor. Fast detta kan en erfaren hundägare lätt tackla. Han är väldigt lyhörd och gillar långa promenader i såväl staden som skog o mark. Kan gå hur långt som helst under kyligare årstider. På sommaren blir tempot lägre då han gärna lägger sig platt mitt på gatan och börjar snarka. Fungerar utmärkt att lämna bort på hundpensionat vid kortare resor, om nödvändigt (har vistats flera gånger på Akitagården i Kode). Nu vill Elton komma till någon som har mycket tid, engagemang och kärlek för honom. Han är fullt frisk, försäkrad hos Agria och vaccinerad. Han är dock ej kastrerad. Vänligen endast seriösa svar.
3 500 kr
Blocket.se

Fransk bulldog

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
2 st fransk bulldog tikar säljes gärna tillsammans.ej stamtavla Super trevliga hundar men som behöver regelbundna promenader för att göra sina behov . SUPER trevliga mot små barn ,men som med alla hundar så finns det gränser dom har aldrig gjort nått här. Detta är omplacerings hundar så dom kräver massa kärlek EJ FODERVÄRD LR AVBETALNING önskar ett hem snarast pga allergi priset är för båda prutat och klart
14 000 kr
Blocket.se

Fransk Bulldog - akut omplacering pga allergi

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Vi måste tyvärr hitta ett akut hem till vår fina fralla Spiros. Vår ettåriga dotter har plötsligt fått en allergisk reaktion och därför letar vi nu ett omplaceringshem. Han är snart 4 år, har stamtavla, går ihop med barn och andra hundar, är supersocial och älskar kel och mys. Vi ser gärna att du som är intresserad har tidigare hundvana, är en sann djurvän och extra förtjust i den franska bulldogen. Ett bra hem till våran fina fralla är viktigare än pris. Rätt intressent behöver inte tänka på det.
1 000 kr
Blocket.se

Omplacering Fransk Bulldog Tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Måste tyvärr med stor sorg omplacera min fina och goa 2 åriga tik pga av osämja bland de andra hundarna. Jag vill att hon kommer till någon som inte har egna hundar , katter går bra Hon är van vid barn och andra djur men behöver få komma till någon som kan ge henne den tid och uppmärksamhet som hon behöver. Jag vill att ni/du bor inom 20-25 mils avstånd Skriv och berätta vad du kan erbjuda min goa tik Glöm ej att lämna erat telefonnummer
6 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Fransk Bulldog Valp

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Fransk Bulldog hane till salu Vårat underbara charmtroll "Luke" är nu mogen att lämna flocken. Född 2011-09-15 Registrerad i Svenska Kennel klubben : SE59313/2011 Rottlines Luke Sky Walker Tigrerad med Vita Tecken Luke är över 8 veckor gammal. Veterinär besiktigad ua, vaccinerad,chipmärkt samt avmaskad. Pris: 20 000:- Vi har även en vuxen tik till omplacering.
20 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj