Quantcast
Till salu inom: ”

frieser till salu blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Görmysig lägenhet som ligger väldigt nära Sahlgrenska. Uthyres maj-augusti i andrahand. -Åker man via spårvagn är det bara 3 stationer bort. -Promenerar man är det 10 minuters raska kliv bort. -Cyklar man är man där inom ett andetag. Lägenheten ligger mindre än en minut ifrån stationen doktor fries torg Lägenheten är på 27 m² och uthyrs i andra hand till originalhyran 4 658,00 Kr /Månad. Komplett kök, fint kaklat badrum. Bredband och TV ingår. Vackert möblerad. TV och dator finns.
På grund av flytt är jag tvungen att sälja mina underbara Frieser, en vallack på 18 år och ett sto på 16.De är skogsridna och har ett väldigt fint temperament, aldrig varit skadade eller sjuka.Dom går barfota, har pass och väldig bra härkomst.Eftersom dom har tillbringat större delen av sina liv i Tyskland är dom inte försäkrade(inte vanligt i Tyskland).Naturligtvis finns det möjlighet till veterinärbesiktning.Det finns mycket mer att berätta.Ring för mer information och bilder.Är du rätt person till mina ögonstenar, pratar vi om allting annat då. Telefon 0486 22221,Judith Kort 1 vallack,2 o3 stoet.
Trevligt sto Frieser/fullblod, svenskfödd 2005 med stam. Ca 157 i mkh, snygg och högrest modell. Positiv och framåt i ridningen, gillar att arbeta. Mycket snäll och lugn i all hantering. Frisk och skadefri, besiktigad ua. Kommer direkt från uppfödaren. Ca LB/LA rörelserna i dressyr. Hoppar ca LC. Snäll och trygg att rida ut med van med trafik Tävlad klubbklasser Priside 48000 diskuteras vid snabb affär och gott hem. Välkommen att ringa för mer information! 0700-516522
En söt och genomsnäll frisertjej. Mkh ca 160. utställd som föl och fick andra premie. Hon har stambok(e.Gjalt u.Wyldepust ue.Fetse) och pass . Lite tunn inuläget då hon fick föl sent i fjol. Inridning påbörjad utan problem. Fina starka hovar,går barfota. Hon har ett otroligt mjukt och fint temprament. Säljes pga tidsbrist. Lämnas ej på foder,ej avbetalning. Endast seriösa ombeds höra av sig. Riden i skogen och lite på banan i skritt och trav utan problem.
Vacker uttrycksfull hingst född 2009 Rindert 406 - Tsjerk 328 endast 1.52 cm i mkh. Snäll o trevlig kille med bra rörelser och mycket man som borde vara ett perfekt ämne för Dressyr, AR och körning eller du som söker efter en liten Frieser som familjehäst. Billig pga sin storlek som inte är rasstandard men inte en sämre häst för det han har dessutom en väldigt trevlig stam. På vår facebooksida kan du se film på läckerbiten. http://www.facebook.com/ekholmens Även fler Frieser hästar till salu!